2777
2789
عنوان

😍مشهد مقدس😍

94 بازدید | 12 پست

@دختربلا۱۲۳  

عزیزانم تا ماه دیگه انشالله عازم مشهدیم .ازهمین الان برای تک تک شما دعا میکنم ..عاقبت بخیر وسلامت باشید انشالله . .ازخدا میخوام تک تک شماها قسمتتون بشه برید حرم آقا ضامن آهووو 😍😍😍

اونایی که تاماه دیگه عازم مشهد هستن بیان بگن ..ببینم که تنها نیستم انشالله؟؟😊😍😍😍

عید رفتم .. خیلی خوب بود.. پیشاپیش زیارت قبول😂🌷💚

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

التماس دعا دارم عاجزانه 🌹 

خوشا سعادتت عزیزم

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

چشم عزیزم ..اگه اینستا داری؟ پیجم وداشته باش .راهی شدم لایو میگیرم ازحرم دعاکنی  .😍😍😊

قربون چشمات گلم ...نه ندارم ولی همین که از ته دلت واسه من دعا کنی..مطمئنم آقا من بی نصیب نمیزاره 

شندیم آقا موقع که مهمون می طلبه یه برگ امان یه مهمونش یه برگ هم به کسی التماس دعا گفته میده .اصطلاحا میگن این برگ سبز حاجته

پس دعا کن برام آبجی خیلی 😔😔😔😔

این زمین هر طور بگرده ،مقصد قلب من قطعا تویی ❤
قربون چشمات گلم ...نه ندارم ولی همین که از ته دلت واسه من دعا کنی..مطمئنم آقا من بی نصیب نمیزاره&nbs ...

چشم گلم اگه لایق باشم دعل میکنم اول سلامتی بعدشم عاقبت بخیر بشی😊😍😍🙏

چشم گلم اگه لایق باشم دعل میکنم اول سلامتی بعدشم عاقبت بخیر بشی😊😍😍🙏

قربون چشمات 

هستی دعا کن به کسی که دوست دارم برسم. از دوریش مریض شدم 😔❤❤

این زمین هر طور بگرده ،مقصد قلب من قطعا تویی ❤

[QUOTE=190962115]حتما عزیزم ..اینستا داری ؟اگه آره پیجم وداشته باش انشالله راهی شدیم ازحرم لایو بگیرم همونجا دعا کن  ...[/QU

چقدر خوب خوش به حالت.. بخدا دیشب به شوهرم میگفتم دلم هوای مشهدکرده یادت نره منوهم دعاکن عزیزدلم.. انشاالله که بطلبه منم   برم