2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کی گفتم؟؟ من تازه پریروز عوض شدم😁😁

😂پس اولین کامنتت این بوده یا که یکی عین‌خودت اینجاست😂

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       
نه شکرگذاری ن ولی مدیتیشن و نمازم یجورایی مث شکرگذاریه انجام دادم ارامش بخش بود

نماز اره مدیتیشن انجام ندادم تا حالا 

ممنون که جواب دادی🤍💋

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       

دوباره بزار

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁
😂پس اولین کامنتت این بوده یا که یکی عین‌خودت اینجاست😂

نه من که تاحالا نگفتم ولی چه زود فیکمو زدن یعنی من اینقدر محبوبم😂😂😂

لطفا درخواست دوستی ندین🙂           با افتخار یک کیدرامر😍 (فن لی جونگی اوپا)     زندگی را ﺳﺨﺖ ﻧﮕﯿﺮﺭﻭﻧﻖِ ﻋﻤﺮِ ، ﭼﻨﺪ ﺻﺒﺎﺣﯽ ﮔﺬﺭﺍﺳت💖💖 
نه من که تاحالا نگفتم ولی چه زود فیکمو زدن یعنی من اینقدر محبوبم😂😂😂

😂اووووو اعتماد بنفس 

شایدم که تو فیک یکی دیگه رو زدی😐😂😂😂😂حالا چندان مهم نیست اینجا همه چی تلپاتی داره

@_نیکی_niki_   عکسه😐😂

😂😐عکسووولش تاپیکا باحال تگ کن عکس زیاد ندوس 

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|