2777
2789
عنوان

هزینه عمل انحراف بینی چقدره؟؟؟

10126 بازدید | 18 پست

بچه ها من انحراف شدید بینی دارم، یعنی یکی از سوراخای بینیم کامل بستس و بینیم کج شده 

توانشو هم ندارم ک عمل بینی کامل انجام بدم، فقط انحرافش خاستم بدونم چقد میگیرن

خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏
۵ ت

یا خدا، فقط یه انحرافه بدون بیهوشیه فک کنم 

خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی به دکترش داره 

من از یکی پرسیدم گفت ۲۰ تومن

یه بنده خدایی پیش یه دکتر دیگه عمل کرده بود اونم ده و خورده داده بود برای انحراف حدود ده هم برای زیبایی

فک کنم همون بیست تومن باشه اکثرا

یا خدا، فقط یه انحرافه بدون بیهوشیه فک کنم 

شوهر منم انحراف داره. نمیره عمل کنه⁦☹️⁩

کسانی که در تلاشند که تحقیرتان کنند. همیشه خود را پایین تر از شما میپندارند.💪
بستگی به دکترش داره  من از یکی پرسیدم گفت ۲۰ تومن یه بنده خدایی پیش یه دکتر دیگه عمل کرده بود ...

بیس میلیون؟ 

بستگی به دکترش داره  من از یکی پرسیدم گفت ۲۰ تومن یه بنده خدایی پیش یه دکتر دیگه عمل کرده بود ...

عا اینم بگم که میزان انحراف و سختی جراحی هم موثره تو انحرافت بیشتر از اون چیزیکه من از واسه یه بنده خدایی از دکتر پرسیدم 

ازم عکس دماغشو گرفت بعد گفت ۲۰ میشه 

۱۰ تا ۲۰ تومن

عمل زیبایی ن فقط انحراف

اره پس بیست هزارتومن؟

ن اخه فقط انحراف میگم اثن زیبایی نه 

چون فقط با یه دستگاه بدون بیهوشی انجام میدن. 

ن اخه فقط انحراف میگم اثن زیبایی نه  چون فقط با یه دستگاه بدون بیهوشی انجام میدن.

نه عزیزم

باید بیهوشت کنن

عمل باز انجام بدن

دماغتو کنترل شده بشکنن دوباره یه حالت نرمال شکلش بدن

اصلا عملش سرپایی و با بیحسی نیس هرکی بهت گفته اشتباه گفته

در ضمن هزینه انحراف از زیبایی بیشتره معمولا

شوهر و مادرم بیمارستان میلاد عمل کردن با دفترچه کلا مجانی شاید حدود 300 خرج شد لباس و دارو و بعدش ع ...

سلام عزیزم مادر و شوهرتون چه عملی انجام دادن که ۳۰۰ شده

برای همتون ارزوی خوشبختی میکنم