2777
2789
عنوان

خیاطای ماهر

134 بازدید | 13 پست

میخام عکس یه مانتو رو بزارم چ پارچه ای استفاده کنم ک تابستونه باشه و شیک وایسه؟

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای ساده اش انواع پارچه کرپ میشه

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

برای این کار یه پارچه ی تقریبا خشک و ضخیم مناسبتره 

پارچه های تابستونه نازک و ریزش دارن 

برای اون قسمت ساده میتونین شانتو نخ بگیرین 

این همه جانم فدا جانم فدا کردین کاش حداقل دو روز ازش دفاع میکردین🥲

برای این کار یه پارچه ی تقریبا خشک و ضخیم مناسبتره  پارچه های تابستونه نازک و ریزش دارن  ...

پس کلا کار پاییزونس؟

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
برای ساده اش انواع پارچه کرپ میشه

کرپ گرمه ب نظرم.نیس؟

کرپ گرمه ب نظرم.نیس؟

کلا این مدل برای تابستون و هوای گرم خوب نیست چون باید پارچش یکم ضخامت داشته باشه

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 
پس کلا کار پاییزونس؟

چون دو لا رویه هم اومده توقع لباس خنک رو دیگه نداشته باش 

البته میتونی پارچه نخی بگیری هم ساده داره و هم طرحدار 

خنکه ولی زود چروک میشه و شل و ول،

چون دو لا رویه هم اومده توقع لباس خنک رو دیگه نداشته باش  البته میتونی پارچه نخی بگیری هم ساده ...

ن پارچه ی بی شخصیت دوس ندارم

ن پارچه ی بی شخصیت دوس ندارم

اره نخی جزو پارچه های دم دستی 

اگه هزینش برات مهم نیست پارچه ی زیری رو شانتون نخ بگیر متری ۷۵ رویی رو نخی کاتا باتیک بگیر متری ۱۴۵ 

به نظرم محشر میشه

اره نخی جزو پارچه های دم دستی  اگه هزینش برات مهم نیست پارچه ی زیری رو شانتون نخ بگیر متری ۷۵ ...

خنکه اینا؟ب نظرت چقدر دربیاد قیمتش؟ 

آخه چ کاریه کم خرج کنم ک دوبار تنم کنم

خنکه اینا؟ب نظرت چقدر دربیاد قیمتش؟  آخه چ کاریه کم خرج کنم ک دوبار تنم کنم

زیری ۲ متر و نیم رویی ۱ متر و نیم 

اینایی که گفتم جزو پارچه های خنک و شیکه تابستونس

زیری ۲ متر و نیم رویی ۱ متر و نیم  اینایی که گفتم جزو پارچه های خنک و شیکه تابستونس

قیمتم دستته؟میدونی چقدر میشه؟ک ذهنیت داشته باشم