2777
2789
عنوان

خانومابیاید...پوست و مو و هورمون

82 بازدید | 6 پست

سلام خانوما من 22سالمه ریزش موی هورمونی دارم...دکتر گفته هورمون مردونه یکم بالاس و تخمدان هم ضعیفه...خیلی موهام شدید ریخته از جلو اول نصف شد الان نصف از نصفه...دکتر خوب میشناسید درمان قطعی بده که موهام برگرده...الان دکتر خودم 8ماهه میرم تاثیرش درحد این بوده که ریزش مو قطع شده و خیلی کم موهای ریز دراومده که زیاد چشم گیر نیست...دارو هم قرص اسپیرونولاکتون 100داده شبی یدونه با کلوبتازول 0.05درصد که هفته ای دوبار بزنم سرم با یه قرص داده بود برا تنظیم پریودی چون خیلی پریود میشدم از همونا که شبیه قرص جلوگیریه...کسی مثل من بوده درمان کرده باشه؟؟دکتر خوب چی برم شهرستانیم ولی اگه دکتر خوب تو قزوین یا تهران و کرج بشناسید میرم...فقط خواهش میکنم تبلیغ الکی نکنید خودم به اندازه کافی ناراحتم دکتر خوب معرفی کنید...ممنون🌹🌹🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان