2777
2789
عنوان

ادرار کردن بچه

88 بازدید | 5 پست

دخترم بچه تر که بود از دو سالگی جیشش رو بهم میگفت اما الان چن ماهه تو خودش جیش میکنه قبلا لا اقل میگفت جیش کردم الان دیگه میکنه هیچی هم نمیگه تا خودم نفهمم چکار کنم یجا میرم اضطراب دارم که جیش نکنه تو خونه ازش بدم میاد دیگه هر چه به زبون درست و نادرست میگم بازم میگه باشه باز پیش میکنه تو خودش چکار کنم بخدا اعصابم داغون شده    

الان چند سالشه؟ از چیزی لج میکنه؟ گرمی بهش بده بخوره

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
الان چند سالشه؟ از چیزی لج میکنه؟ گرمی بهش بده بخوره

نزدیک سه سالش واله هزار بار نازش کردم براش هدیه خریدم سیدی  زبان و...اما بدتر شده دیگه از بس بهش گفتم و اذیت شدم ازش زورم گرفته ک۷ حتی دلم نمیخواد بغلش کنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نزدیک سه سالش واله هزار بار نازش کردم براش هدیه خریدم سیدی  زبان و...اما بدتر شده دیگه از بس به ...

یکم گرمیجات بهش بده بخوره

نمیدونم والا مثلا من پسرم از حرص بچه دوم شاشو شد😁

بعد یه مدت خوب شد

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
تو چن سالگی?

تو دوسال و هشت ماهگی اینا

یه شش ماهی هم طول کشید

اولش لج میکرد هرجا بود میشاشید بعد تند تند میبردمش دسشویی منتظر نمیشدم خودش بگه

ولی دیگه شب ادراری رو داشت بازم که نصف شبا بیدارش میکردم میبردمش کم کم خوب شد