2777
2789
عنوان

میگرن 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3001 بازدید | 21 پست
حالم بده بخدا از یه طرف حالت تهوع از یه طرف سردرد شدید

آب ولرم بدو بخور انقد که عق بزنی سرت فشار درد زیاد میشه موقع بالا آوردنش زیادم فشار نیار که اذیت شی بالا بیار خوب میشی معدت پر زرد آب شده الان،، چشمتم ندوز صفحه پر نور قرصتو بخر بخور زودی انقد راحت شی بقول من انگار تازه بدنیا اومدی عین خودمه سر دردت، قرص آکسار بخر یادت نره دورنگه صورتی سفید هست، همیشه داشته باش، اثر صبح‌ رو خور رررر نداره، با شربت شکر وآب واگر خواستی گلابم بزن که آرامش بخش هست 

منم میگرنی بودم بهت چندتا راهکار میگم، صبح از خواب پاشدی یا الان حتما یادت نره قرص اکسار هست که دو ر ...

آره منم مثل شما افت فشار شدید دارم

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🟡درمان قطعی و کاملا طبیعی و گیاهی انواع میگرن و سینوزیت :

♦️برطرف شدن کامل سردردهای میگرنی و سردردهای ناشی از بیماری سینوزیت 

♦️به دو روش با دارو و بدون دارو

بدون هیچ گونه عوارض ❗

دکتر میر حسین کاظمی

متخصص طب مکمل

شماره ی تماس :

09367461816

سلام لطفاً کامل بخونین تا میتونم  توی نی نی سایت این رو پخش میکنم شما هم پخش کنین 

قارچ یال شیر بخور نورون های مغز رو زنده می‌کنه میسازشون معجزه می‌کنه حتما استفاده کنین هر کس سر درد داره بگین استفاده کنه هر کس آلزایمر داره یا عصبی هست ووو....... بیماری های روانی رو درمان می‌کنه ک دکترا توش موندنه من همه‌ی اینا رو توی کامنتایی ک خارجیا واسه فیلمای یال شیر توی یوتیوب هست میزاشتن خواندم باید صبر کنین نباید انتظار بی جا ازش داشته باشین ک یه هویی خوبتون کنه هر روز مصرف کنین راههای درمانیش تو گوگل هست  واقعا یه داروی اومید بخشه لطفاً نشر کنین ب دیگران پیشنهاد کنین حیفه ب خدا یه همچین معجزه ای تو طبیعت باشه و مردم برن سمت قرص و داروی شیمیایی ک چیزی جز مسکن نیست