2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مضرترین چیز برای شما الان گوشیه میگرن فقط محیط خنک و تاریک میخواد و خواب یه شربت گلاب بخور به پیشونی ...

میدونم الان فقط دوست دارم سرمو بکوبم به دیوار

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
سرگرمی خطرناکیه. شما باید سعی کنید استراحت کنید.همین سرگرمی دردتون بیشتر میکنه

حالم بده بخدا از یه طرف حالت تهوع از یه طرف سردرد شدید

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
سرم گرم میشه دردش کمتر میشه الان یه چشم مو گرفتم

منم میگرنی بودم بهت چندتا راهکار میگم، صبح از خواب پاشدی یا الان حتما یادت نره قرص اکسار هست که دو رنگم ازونجا همیشه داشته باش خونتون من خودم انجام می‌دادم اما جالبه خونه مادرم مراسم روضه بود یه خانم سیدی که اقوامش درگیر بود بی هوا تعریف کرد که میره انگلیس برا میگرنش بخدا بهش دکتره گفته چرا اومدی اینجا دنبالش تو کشور خودت دارد‌ ا زون وفراون هست، گفته چی، دکتر گفته اکسار دورنگا، من شنیدم خیلی جالب بود خودمم اینو تنها درمان انجام دادم سالها، البته الان خوب شدم بعد بیست سال حدودا، خوب گوش کن صبحها پاشو اکسار رو با شکر واب که شربت کردی بنداز بالا سه قاشق شکر یکمم اگر دلت خواست البته گلاب بنداز تو لیوان شربتت بعد برو بخواب صبح زود بخور مثلا 6 یا 5 یا 7 البته بازم هر زمان بخوری اثر داره، بهت قول میدم دعامم میکنی منتها خوب شدی بیا بگو، حالت تهوع داشتنی سعی کن سه لیوان آب ولرم بخوری بالا بیاری تا زرد آب معدن خارج شه اینم خوبت میکنه دوش آب ولرم رو به خنکی حالتو بهتر میکنه چون مثل خودمی بدنت داغ میشه گرگهای سر من باد میکنه وشقیقه هام درد دارن با گیج گاه گاهی که اگر کسی حال داشت دقیقا رگ درد رو پیدا کن انگشتاشو بذار روی. رگ و فشار بده دو ثانیه برداره هی تکرار کنه دردت شدید میشه اما بعد ده یا  یکربع آروم وخوب میشی، پاهاتو دستاتو تا بازو و انو آب خنک بزن بعد ماساژ بده خودتم حال داشتی خسته نشد دستت میتونی انجام بدی، هیچ قرصی جز آکسار نخور که اصلاااا اا اثر نداره همشونم عوارض دارن بخدا بی عوارضترین قرصه باعث رقیق شدن خونت میشه وتو رگها حرکتش کند ودردناک نمیشه، من فشار پایینی هستم گمونم مث منی توأم برا همون شیرینی مغزت افت کرده که بدتر تشدید میکنه، بهت قول میدم خوب میشی خصوصا ناشتا قرص وشربت شکر وآب رو بخوری و بتونی حالت خواب داری بعدش بخوابی بخدا آنی تا نیم‌ساعت خوب خوب میشی سرتم نذار باد سرد بخوره، عزیزم خوب میشی وراحت، استامینوفن و ایپوپروفن اینا هیچ اثریجز نابوی معده واستخوان نداره اثرم نداره کلیم عوارض داره، تایپیکت رو تا دیدم گفتم وظیفه هست بگم اذیت نشی، بلطف خدا خوب میشی شککککک نکن 😊

سرم گرم میشه دردش کمتر میشه الان یه چشم مو گرفتم

نور نذار این وقتا بچشمهات بخوره جای تاریک بگیر بخواب که تا حدی خنکه سرتو اما با روسری یعنی پیشونیتو بپوشون دیگه متخصص شدم برا خودم 🤣