2777
2789
عنوان

مادرشوهر

156 بازدید | 13 پست

بچه ها من طبفه بالا مادرشوهرم خونم هست مادرشوهر من ی خانمیه که تعادل رفتاری نداره مثلا میبینی ی ماه به قری باهات خوبه که حد نداره ی ماه هم انقد بد میشه میشع ی ادم دیگه بهت بی محلی میکنه جوابتو با سردی میده یهو قاطی میکنی مخصوصا وقتی دخترش هست کلا بگم که تعادل نداره از لحاظ رفتار 

من نه پدر دارم نه مادرم از اونجایی که من خیلی حساسم واقعا دوست دارم جای مادر نداشتم باشه ولی گویا نمیشه 

به نظرتون چیکا کنم کمتر برنجم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماهم داریم تو اطرافیانمون وقتی دخترش نیست زنگ بزنی انقدر قربون صدقه میره ولی وقتی دخترش باشه یه جوری حرف میزنه یعنی اصلا چرا زنگ زدی متاسفانه کاری جز تحمل نمیشه انجام داد 

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم

الهی ماهه من به نظرم نمیشه باتقدیر جنگید وکم پیش میاد کسی جای مادرتو بتونه برات پر کنه دلتنگیاتو بذار توی دامن خدای مهربون که پناه همه تنهاییات باشه امیدوارم جای نداشته هاتو با زیباترین نعمتهای معنوی و مادی برات پر کنه آمیییین در پناه خودش باشی