2777
2789
عنوان

نبخشیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 53 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آخی😞 نمیدونم واقعا ولی فکر کنم واسه سرگرمی:(

آره میان واسه سرگرمی  من آدمی نیسم که نبخشم 

تا حالا هیچکی همچین کاری نکرده بود باهام   هیچ وقت ازش راضی نمیشم بعد 4 سال بیاد بگه بخاطر ترحم باهات بودم 

وفادارم به رؤیایی که هر گز قسمت من نیست 💙هنوزم اسمت که میاد منتظرم برگردی 🖤 بدجور شکستیم ولی بازم دوست دارم در حالی که ازت متنفرم  این بدترین🙂 پارادوکس دنیاست 🖤عشقتون پایدار 🙂
آفرین دقیقا دختر منیا😁 اشتباه شده زودتر به دنیا اومدی😂😍😘❤

عزیزم 😂😍

ولی خیلی انرژی گرفتم و خوشحال شدم از اینک اینقد شباهت اخلاقی داریم !

چند سالته نازنین جون!؟

منم اسمم مریم هست گلم🌹

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  
عزیزم 😂😍   ولی خیلی انرژی گرفتم و خوشحال شدم از اینک اینقد شباهت اخلاقی داریم ! چند سالت ...

۳۸ عزیز دلم

قربونت برم منم همینطور واقعا میگم😍😍❤❤😍😍

خوشبختم مریم‌ جونم 😍😍😘😘😍😍❤❤

امیدوارم همیشه خوب و خوش باشی ⚘⚘⚘⚘

۳۸ عزیز دلم قربونت برم منم همینطور واقعا میگم😍😍❤❤😍😍 خوشبختم مریم‌ جونم 😍😍😘😘😍😍❤❤ ا ...

عزیزم 😍😍

منم خیلیی خوشبختم مهربونم !

ایشالله همیشه موفق باشی .😘🌹🌹

وقتی با کاربر های با شخصیتی مثل شما حرف میزنم کلی انرژی میگیرم 💫💫🌹🌹

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  
عزیزم 😍😍  منم خیلیی خوشبختم مهربونم ! ایشالله همیشه موفق باشی .😘🌹🌹 وقتی با کاربر های ...

قربونت برم عزیزم😍😍😍همچنین گلم

نظر لطفته 😍😍❤❤😍😍

خودت فوق العاده و  با شخصیت و عالی هستی ❤😘❤

بارها پستاتو دیدم و لذت بردم

شاد باشی گل گلی😘😘😍❤😍❤😍😘😘

قربونت برم عزیزم😍😍😍همچنین گلم نظر لطفته 😍😍❤❤😍😍 خودت فوق العاده و  با شخصیت و عالی هستی ...

نظر لطفته عزیز دل😘 ،

همچنین 🌹🌹🌹