2777
2789
عنوان

نبخشیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 53 پست
منم نمیتونم بعضیا رو ببخشم کینه شتریم

دقیقا من این اخلاق رو دارم!

مامانم همش میگه کار کن روی این اخلاقت بده اینقد کینه ای بودن اما هرچقد سعی کردم نشد!

اصلا بدجور ب این جمله ک ب هرکسی یک بار توی زندگیت فرصت بده اعتقاد دارم 😑🤦‍♀️

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دوسش داشتم ولی اذیتم کرد.

اگه می تونی ببخشش 

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤
دقیقا من این اخلاق رو دارم! مامانم همش میگه کار کن روی این اخلاقت بده اینقد کینه ای بودن اما هرچ ...

همینه درسته فقط یه بار ✋ من بهشون چندین بار فرصت دادم و بخشیدم اما بدتر کردن و فک کردن حالیم نیست 

دقیقا من این اخلاق رو دارم! مامانم همش میگه کار کن روی این اخلاقت بده اینقد کینه ای بودن اما هرچ ...

منم اینجوریم😂👌

چون خودم به کسی تا جایی که بتونم بدی نمیکنم بهم بدی کنه نمیتونم ببخشم

خصوصا کسایی که زندگی آدمو تغییر میدن

من میخوام ولی نمیتونم، بچیزی درونم نمی زاره. 

من میتونم ببخشم ولی 💔بدجور شکستم

وفادارم به رؤیایی که هر گز قسمت من نیست 💙هنوزم اسمت که میاد منتظرم برگردی 🖤 بدجور شکستیم ولی بازم دوست دارم در حالی که ازت متنفرم  این بدترین🙂 پارادوکس دنیاست 🖤عشقتون پایدار 🙂
منم میخوام اما هر روز هم یادم بیفته دقیقنا ب دردناکی روز ااولین بار تجربش میکنم . 

دقیقا منم همش جلو چشامه کارایی که باهام کرد، دوست دارم همش یادم بره، خدا کمک کنه انشالله

منم اینجوریم😂👌 چون خودم به کسی تا جایی که بتونم بدی نمیکنم بهم بدی کنه نمیتونم ببخشم خصوصا کسایی ...

وای بخدا انگار منو توصیف کردی .. 

قشنگ همین دیدگاه رو منم دارم!😂

بالاخره یکی رو پیدا کردم مثل خودم باشه 🤲🤲😍

فک کن من داییم توی بچگی هام یک بار باهام یه شوخیی کرد من ناراحت شدم  از اونموقع تا الان ک ۲۳ سالم شده این کینه رو از یاد نبردم اصلا باهاش حرف نمیزنم در حد یه سلام دادن فقط اونم بخاطر مامانم 🤦‍♀️🤦‍♀️

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  
وای بخدا انگار منو توصیف کردی ..  قشنگ همین دیدگاه رو منم دارم!😂 بالاخره یکی رو پیدا کردم ...

میفهمم کاملاااااا😂👌👌👌👌👌👌

منم با داییم درگیرم‌

یکی از اوناییه که هرگز نمیبخشمش

اصلا ناراحت نیستم که اینجوریم 

حالم بهتره که نمیبینمشون😉