2777
2789
عنوان

بیکاری

72 بازدید | 5 پست

سلام بیکارم میخوام برای خودم درام رایی کنمکه اما نمیدونم چطوری تو زمینه هنری استعداد و خوبه یه مدتیه روی شغل لوازم کادویی تزیینی فکر میکنم میخوام مغازه بزنم اما نمیدونم از کجا شروع کنم کسی تجربه اش رو داره،؟؟

امروز با گت لایک اشنا شدم فعلا دارمتلاش میکنم سر در بیارم ازش😀

از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ جای دنیا درد و بیماری و گرسنگی و ترس و بی مادری رو تجربه نکنه. بگو آمین. و اگه لطف کنی برای سلامتی و خوشبختی و طول عمر پسرم دعا کنی من تا اخر عمرم مدیون و ممنونت میشم. امیدوارم دعای خوبت به خودت برگرده دوست گل مجازی من

اووووول یه پیج خوب و قوی بزن ببین مشتری داره یا نه 

آموزش ببین برای زدن پیج 

عکسای حرفه ای بگیر 

وقتی به درآمد زایی رسید ۸۰ درصد سود رو برای تبلیغ های مناسب بده که پیج هی بیاد بالا و دیده بشه 

اینستاگرام رو دست کم نگیر فقط درست و اصولی پیج بزن 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من از ایستا سردر نمیارم    

هر پیشرفتی هزینه ای داره 

عین این میمونه کسی که دلش میخواد کتاب بخونه بدون اینکه اقدام کنه برای اینکه مدرسه ثبت نام کنه و سواد یاد بگیره بگه من از خوندن نوشتن سر در نمیارم 

اینستا رو نصب کن 

پیج ماهان تیموری رو فالو کن و به همه حرفاش گوش کن نگرشت رو به شدت تغییر میده نسبت به مسایل اقتصادی مشاورین اقتصادی خوبی داره که کوچینگ میکنن برات هدایتت میکنن نمیذارن اشتباه بری مسیر رو 

پیج دکتر کاویانی هم همینطور 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است