2777
2789
عنوان

مادر شوهر

136 بازدید | 11 پست

با شوهرم بحثم شده بود یهو اوند تو اتاق گفت چیشده گفتم ما خودمون حلش میکنیم،  اشتباه کردم بنظرتون چکار کنم اون بهش برخورد کلی تو دوران عقد هستیم هتوز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر مودبانه گفته باشی ، ن حرف درستی زدی..ب لحنت بستگی داره 

عآدی گفتم ولی اون خیلی غرور داره و همش میخاد رئیس بازی دربیاره با اون اخلاقش شوهرم گفت اون دیگه تموم شد اونجوری گفتی بهش

بزرگترین اشتباهو وقتی کردی که اصلا گذاشتی بحثتون خونه مادر همسرت باشه

ولی کار خوبی کردی در صورتی که مهربون وبا احترام گفته باشی اماااا جلوی پسرش چیزی نگو که برات خوب نیست ولی زیاد خودتو درگیر این فکرا نکن تازه اول راهی 

اگه هم فکر کردی اشتباه بود کارت یه جوری زیر پوستی جبران کن البته اخلاق رفتار مادر همسرتون هم مهمه که چه جوری اخلاقی رو دارن 

اگه مادر شوهرت مثل مادر جون من باشه که زیاد خودتو اذیت نکن چون خیلی گله و میبخشه 

بزرگترین اشتباهو وقتی کردی که اصلا گذاشتی بحثتون خونه مادر همسرت باشه ولی کار خوبی کردی در صورتی که ...

دقیقا فکر نمیکردم شوهرم بزرگش کنه و صداش بلند کنه که بیاد داخل اتاق ولی اخلاقش کینه ای درست بشو نیس بنظرم چند روز با شوهرم قهرم رفته خبری نیست ازش 😔

قهر نکن اصلا وابدا. سعی کن یه جوری درست کنیش چون هنوز اول زندگیته با همسرت حرف بزن از دلش در بیار یا یه جوری واضح وبا احترام بگو که ازش ناراحتی  کم کم همسرت میفهمه به جای اینکه موضع رو خالی کنه کنارت وایسه ولی اینو بدون زیاد خود خوری نکن بحث مال همه است . 

وبرای مادر همسرت هم برای یه مناسبت نزدیک اگه تولدشون نزدیک باشه که خیلی بهتره کادو بگیر وسوپرایز شون کن و یه جوری خودتو توی دلش باز کن .

امیدوارم بشه جزو بهترین خاطره هات   

نگران هیچی نباش درست میشه اعتماد به نفس داشته باشو از دلشون در بیار البته تو هم فقط مقصر نبودی مقصر مادر همسرت هم بود که بدون اجازه خودشو درگیر بحث شما هم کرد واینو به همسرت بگو ولی زیاد گلایه نکن