2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جز کوتاهی راه حلی نداره

خدا می‌دونه که چقدر پر از ایده و آرزو ام و چقدر خالی از انگیزه و انرژی💔🚶🏻‍♀️. برام دعا کن عشقمو ببینم کاش بفهمی که چقدر سخته تو خیالت ببینیش از خواب بیدار شی بفهمی همش رویا بود🥲 کاش کسی بود که منو می‌فهمید 

بالاتر از موخوره رو می‌چینی باز موخوره می‌شه؟ 

تنها راهِ یافتنِ راهی به سوی شادمانی و نیکبختی این است که با خودمان در مورد مواردی که از اصول اخلاقی‌مان سر‌پیچی کرده‌ایم، صادق و روراست باشیم. چه چیزی باعث می‌شود که خیانت کنیم؟ یا در نوشیدن افراط کنیم؟ یا دست روی کسی بلند کنیم؟ اگر دلیل این کارها را دریابیم، می‌توانیم رفتارمان را عوض کنیم. اگر به فلسفه رواقی باور داشته باشیم، اصل این است که بدون درستکاری و وارستگی، شادمانی و خوشبختی ممکن نیست.

موخوره از خشکی زیاد مو میاد، منم موهامو دکلره خشک کرده و موخوره داره

کوچکِ رویاییِ من ، تک پسرم، آرالِ قشنگم منو بابایی لحظه شماری میکنیم برا دیدن روی ماهت برا گرفتن دستای کوچولوت...😍 خدایااا شکرت ک ثمره عشق قشنگمونو گذاشتی تو دلمو و مارو به آرزوی پنج سالمون رسوندی😍 خودت محافظش باش و سالمو سلامت بزارش تو بغلم🙏❤️

عزیزم من خودم موهام تا پایین کمرم بود شدید خوشگل 

باورت نشه رفتم تا گردنم زدن بخاطر موخوره الان انقد پشیمونم 

راه حلی جز این نیس 

شوهرم میگه حیف اون موهات 

ولی خب خیلی تاثیر داره 

ارامش دنیا توبغل تو خلاصه میشه:)💍❤

اول باید انقد کوتاهش کنی که هیچ اثری از موخوره نمونه، بعدش روغن تراپی کن تو خونه ینی هر هفته یکی دوبار روغن زیتون بزن به موهات

بعد حمام روغن نارگیل بزن

مواظبشون باش

روبالشی ساتن استفاده کن

نذار موهات خشکو شکننده بمونن

ماسک مو برندای معروف بزن حتما

ببین اینکه مو موخوره داشته باشه طبیعیه در صورتی که 10 درصد موهات موخوره داشته باشه

اما واسه پیشگیری میتونی هر سه چهار ماه یکمی سر موهاتو بزنی

از روغن هایی که واسه مو هست استفاده کنی قبل و بعد حمام 

از اسپری دوفاز استفاده کن 

از شانه چوبی استفاده کن

روبالشی و کش موهات ساتن باشه

ویتامین‌ زیاد مصرف کن

کتاب بخون تا دنیا زیر پات باشه💜به هم احترام بزاریمتا دنیا جای قشنگ تری بشه 🧡 کلی آرزوی رنگیه آروم دارم که باید بهشون برسم واسم دعا کن 💚
من کوتاه کردم ولی باز موخوره گرفت  چقد باید کوتاه کنیم🥲فایده نداره خیلی ام زیاد میشن

موهای من بلنده

بعد زیرش کم موخوره داره 

خب موهاتو با آب داغ نشور و خیس به خیس موهاتو نبند که اگه موخوره گرفت کمتر بگیره

خدا می‌دونه که چقدر پر از ایده و آرزو ام و چقدر خالی از انگیزه و انرژی💔🚶🏻‍♀️. برام دعا کن عشقمو ببینم کاش بفهمی که چقدر سخته تو خیالت ببینیش از خواب بیدار شی بفهمی همش رویا بود🥲 کاش کسی بود که منو می‌فهمید 

من که سه چهار ماه یه بار دو سه سانت کوتاه میکنم ،اگه بخوای کمتر شه باید آروم شونه کنی، وقتی خیسه اصن شونه نکنی ، سشوار و چسب مو و ژل و . . . به ندرت استفاده کنی

برای حالت دهی هم به جای کرم و اسپری های مو از روغن آرگان استفاده کن، جذب مو میشه خیلی خوبه