2789
عنوان

ماورا طبیعی

421 بازدید | 27 پست

سلام،بچها من یه چایی خوندم و چندبار هم از این اتفاقا شنیدم،مثلا یکی تعریف میکرد و میگفت:

با پسرم وقتی داشتیم رد شدیم داشتم میبردمش مدرسه،از کنار قبرستان ک رد شدیم ازم پرسید ک مامان کی من ۲۵ سالم میشه ،ازش پرسیدم خیلی دیگه مونده واسه چی؛! اونم گفته اخه تو زندگی قبلیم من ۲۵ سال بیشتر نتونستم عمر کنم😑

یا ابولفضل العباس 

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخ جون بازم زنده میشیم

وزن اولیه ۶۸ وزن هدف ۶۴    💪🏻 زندگیت از جایی شروع به تغییر میکنه که یکبار برای همیشه تصمیم میگیری که واقعا تغیبر کنی    مهم نیست چقدر تو جاده اشتباه رفتی همین الان دور بزن.   
به تناسخ اعتقاد ندارم

منم همینطور👍

اسلام و عقل کاملا ردش میکنن

parisa_azeri_qizسابق🙃   گویی تمام دارو و ندارت را درون قایقی بگذاری و گرفتار طوفان شده و بعد از واژگونی و ویرانی..در دل بی کران دریا روی تخته چوبی فقط زنده ماندن را برده باشی..🙃

خب منم از یه دنیای دیگه اومدم،خیلی ها اینطورین،اونجا یه زندگی عادی داشتم که توی یه قرعه کشی بزرگ برنده شدم و وضع مالیم خوب شد،آخر سر هم توی هواپیما بخاطر افت فشار مردم و به اینجا تناسخ پیدا کردم،خیلی هارو میشناسم که مثل خودم هستن

من روحم اومدم بخورمتون😅😅

وزن اولیه ۶۸ وزن هدف ۶۴    💪🏻 زندگیت از جایی شروع به تغییر میکنه که یکبار برای همیشه تصمیم میگیری که واقعا تغیبر کنی    مهم نیست چقدر تو جاده اشتباه رفتی همین الان دور بزن.   
خب منم از یه دنیای دیگه اومدم،خیلی ها اینطورین،اونجا یه زندگی عادی داشتم که توی یه قرعه کشی بزرگ برن ...

یعنی همه مثه شمان. و یادشون نمیاد یا بعضیا اینجورن

خب منم از یه دنیای دیگه اومدم،خیلی ها اینطورین،اونجا یه زندگی عادی داشتم که توی یه قرعه کشی بزرگ برن ...

وات؟ 

مسخرمون کردی؟! 

اگه کسی هم اعتقاد داشته باشه کمتر کسی یادش میاد میشه گفت هیچکی

قضاوت میکنی مارا، قضاوت میشوی روزی ، مسوزان سینه ی مارا که روزی تو هم میسوزی

منم همینطور👍 اسلام و عقل کاملا ردش میکنن

اتفاقا اسلام کاملا تایید می کنه که ما بعد از مرگ وارد یه دنیایی میشیم،در روایت های معتبر هست که ما ۲۶ دنیا و عالم داریم و پس از تموم شدن عالم آخر وارد قیامت میشیم،متاسفانه الان هیچکس نمیدونه که ما در دنیای چندم هستیم اما میتونیم که دنیای بعدیمون برزخ هست

😂منتظر نباشاا

گنا دارم😓😐