2777
2789
عنوان

ممکنه یه پسر

132 بازدید | 15 پست

دو سه سال فکر و ذکرش یه دختر باشه درصورتیکه با دختره در ارتباط نبوده و فقط یه مدت ازش خوشش میومده ولی بنا به شرایط بهش پیشنهاد نداده

لطفا از روی حدس و گمان نگین.اگه همچین موردی دیدین بگین

لطفا برای موفق شدنم یه صلوات بفرستید🙂❤️

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

مردا اهل گوشه کنایه نیستیند اگه یکیو بخوان میرن جلو  اینی که میگه پسره شاید روش کراش داشته

کراش همون خواستنه دیگه🤔

لطفا برای موفق شدنم یه صلوات بفرستید🙂❤️

اره هنوزم پیگیرمه ،۴ساله ،من قبولش نکردم هنوزم ک هنوزه 

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️
خب اون دوست پسر بوده یعنی باهات در ارتباط بوده

منو که نمیگه قبلا یه دختریو تو خیابون دیده دختره بهش پیشنهاد داده هی میگفت هیکلش توپ بود و ... میدونم کراش زده بوده😂😂

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲