2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واسه سن تو مناسب نیست گلم 

۱۶ سال که سنی نیست قندت بالا باشه

اگه همینجوری پیش بری خدانکرده قند میگیری 

خیلی مراعات کن  رژیم بگیر حتما هم یه دکتر برو 

زندگی همچون یک آینه است زمانی که در آن لبخند بزنیم شگفت انگیزترین نتایج را به دست خواهیم آورد. پس به زندگی بخندید تا زندگی بهتون بخنده و از زندگیتون لذت ببرید ...       خدایا شکرت به خاطر همه نعمت هایی که دادی و ندادی   
میخوای بری آزمایش قند و چربی یه چند روز رعایت کن بعد برو آزمایش

این گول زدن خودمونه

ما میریم آزمایش که اگه مشکلی داریم بفهمیم 

مگه میخوای دکترو گول بزنی که مراعات کنی 

باید قبل از آزمایشت کاملا خودت باشی با تمام شرایط و تمام خوراکی هایی که به طور معمول میخوری

زندگی همچون یک آینه است زمانی که در آن لبخند بزنیم شگفت انگیزترین نتایج را به دست خواهیم آورد. پس به زندگی بخندید تا زندگی بهتون بخنده و از زندگیتون لذت ببرید ...       خدایا شکرت به خاطر همه نعمت هایی که دادی و ندادی   
این گول زدن خودمونه ما میریم آزمایش که اگه مشکلی داریم بفهمیم  مگه میخوای دکترو گول بزنی که م ...

درسته این حرفت ولی مثلاً بخوای یکی دو روز قبل آزمایش شیرینی تر و هندوانه و...بخوری مطمئنن قند رو بالا نشون میده

سلامتی امام زمان و تعجیل فرج یه صلوات بفرست عزیزم🥰

عزیزم نرمال فک‌کنم بین ۷۰ تا ۱۰۰ هست 

برای سن ما دیابت که نه ولی پیش دیابت محسوب میشه ،باید کنترل کردوگرنه در اینده نه چندان دور دیابت میگیریم😭

عدس الملک (از عطاری بگیر) صبح ها ناشتا بخور میگن مفیده 

تیکر به وقت کنکور ۱۴۰۱❤دعا کنید شاید بزرگترین دعای شما کوچکترین معجزه خدا باشه💖☺