topy مدیر عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 334 عنوان صرفا جهت گفتن درد | مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 40 پست دردم از ان است که درمانم از اوست 1400/02/26 | 19:11 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
غزلبانو38 عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 16119 ای بر پدرت دنیا اهسته چیکار کردی من عاشق را به حال خود رها کردی با تو بودن چقدر زیبا بود حس خوب رها شدن از درد مهربانم چقدر محتاجمبار دیگر به خاطرم برگرد 💛😔غزلبانو# ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد
topy مدیر استارتر عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 334 با تو بودن چقدر زیبا بود حس خوب رها شدن از درد مهربانم چقدر محتاجم بار دیگر به خاطرم ... گه گاهی با خودم میگویم انکه جانم سوخت یاد می اورد از این بنده هنوز
غزلبانو38 عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 16119 گه گاهی با خودم میگویم انکه جانم سوخت یاد می اورد از این بنده هنوز رفتنت تلخ ترین حادثه ی عمرم بود غم این حادثه اینگونه زمین گیرم کرد 💛😔غزلبانو# ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد
topy مدیر استارتر عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 334 با تو بودن چقدر زیبا بود حس خوب رها شدن از درد مهربانم چقدر محتاجم بار دیگر به خاطرم ... تو ماه ی و من ماهیه این برکه ی کاشیاندوه بزرگیست زمانی که نباشی
topy مدیر استارتر عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 334 رفتنت تلخ ترین حادثه ی عمرم بود غم این حادثه اینگونه زمین گیرم کرد 💛😔 غزلبانو# ... لعنت به دنیایی که برای عزیز بودن یا باید دور باشی یا تو گور
غزلبانو38 عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 16119 تو ماه ی و من ماهیه این برکه ی کاشی اندوه بزرگیست زمانی که نباشی هوای گریه دارم بغض از من فقط یک شانه ی مردانه از تو رها در گرمی آغوشت از من پناه این دل دیوانه از تو 💛😔غزلبانو# ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد
غزلبانو38 عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 16119 لعنت به دنیایی که برای عزیز بودن یا باید دور باشی یا تو گور لعنت به دنیایی که من را عاشقت کرد💛😔غزلبانو# ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد
topy مدیر استارتر عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 334 لعنت به دنیایی که من را عاشقت کرد 💛😔 غزلبانو# از درد زیاد شاعر شدیم
غزلبانو38 عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 16119 از درد زیاد شاعر شدیم خیالی نیست می گویم که در این روزگارِ درد شکستن های پی در پی ، مرا اینگونه شاعر کرد💛😔غزلبانو# ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد
topy مدیر استارتر عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 334 لعنت به دنیایی که من را عاشقت کرد 💛😔 غزلبانو# میگن ادم هر کاری میتونه انجام بده پس میشه نتیجه گرفت ما که تیکه ای از قلبمونو یادمون نمیره خودمون نمیخایم شاید درد عشق هم قشنگ باشه
topy مدیر استارتر عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 334 زخم دارم از دوستانی ناشکیب ای رفیق جا مانده در دل نوش دارویت کجاس
غزلبانو38 عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 16119 میگن ادم هر کاری میتونه انجام بده پس میشه نتیجه گرفت ما که تیکه ای از قلبمونو یادمون نمیره خو ... عشق با درد قشنگ است ، قبولش کردیم بازی شیشه و سنگ است ، قبولش کردیم 💛😔غزلبانو# ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد
آقامون_جنتلمن عضویت: 1399/10/17 تعداد پست: 241 عشق با درد قشنگ است ، قبولش کردیم بازی شیشه و سنگ است ، قبولش کردیم 💛😔 غزلبانو# ... رسم عاشق نيست با يک دل دو دلبر داشتنيا ز جانان يا ز جان بايست دل برداشتنناجوانمرديست چون جانوسيار و ماهياريار دارا بودن و دل با سکندر داشتنيا اسير حکم جانان باش يا در بند جانزشت باشد نو عروسي را دو شوهر داشتن زندگی زیباست ،چشم هارا باید شست
غزلبانو38 عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 16119 رسم عاشق نيست با يک دل دو دلبر داشتن يا ز جانان يا ز جان بايست دل برداشتن ناجوانمرديست چون جانوس ... دردهای یواشکی یعنی، بی صدا کنج خانه بنشینی بی صدا با عبور هر لحظه، مرگ را روبروت بگذاری غزلبانو# ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد
آقامون_جنتلمن عضویت: 1399/10/17 تعداد پست: 241 دردهای یواشکی یعنی، بی صدا کنج خانه بنشینی بی صدا با عبور هر لحظه، مرگ را روبروت بگذاری ... نمی دانم چراجسد آنهایی که می گفتند :بی تو می میرمهرگز پیدا نشد … زندگی زیباست ،چشم هارا باید شست