2777
2789

الان هفته 17هستم فقط دوسه بار حرکت جنین احساس کردم امروز کلی خرما خوردم اما اصلا حتی یه تکون بنظرتون مامانا طبیعیه؟

واسه سلامتی نی نی تو راهیم  صلوات مهمونم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکم زود نیس تنگران حرکاتش باشی؟ به نظرم تو هفته های بالاتر حرکاتش بیشتر میشه خودتو نگران نکن عزیز دلم

هروقت خواستی قیافه بگیری اول ۵۰ میلیون خرج قیافت کن بعد قیافه بگیر اوکی!؟😂

آره نگران نباش من تو هفته شما بودم حتی شد دوروزم حرکتاشو حس نمیکردم احتمالا یا نینی خوابه یا حرکات آروم انجام میده متوجه نمیشی

دخترم تو قشنگ ترین اتفاق امسال منی😍😘🥰🤩 دوست عزیزاگه داری امضامو میخونی لطفا برا سلامتی دخترکم یه حمد مهمونم میکنی 🙏😊

من۱۹هفته هنوز حس نمی کنم جفت قدامی زوده هنوز

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
آره نگران نباش من تو هفته شما بودم حتی شد دوروزم حرکتاشو حس نمیکردم احتمالا یا نینی خوابه یا حرکات آ ...

عریزم جواب ازمایشم سندروم دان زده ممکنه به اون ربط داشته باشه؟

واسه سلامتی نی نی تو راهیم  صلوات مهمونم کنید

آمینو یا سلفری انجام دادی؟

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

فکر نمیکنم ربط داشته باشه

انشالله که سالمه آمنیو سنتز رفتی؟

دخترم تو قشنگ ترین اتفاق امسال منی😍😘🥰🤩 دوست عزیزاگه داری امضامو میخونی لطفا برا سلامتی دخترکم یه حمد مهمونم میکنی 🙏😊