خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
باید اشتها اور بخوری تاحجم خوراکت بیشتر بشه صبح زود بیدار شو برو باشگاه ورزش کن میان وعده بخور قرص مخمر ابجو عرق یونجه اینا اشتها اوره نیم ساعت قبل از غذا بخور به مرور میزان خوراکتو بیشتر کن کم کم اصافه کنی بهتره تا مودرهدی مضر مصرف کنی که اثر موقتی دارن یه ازمایش کلی هم بده ببین کمبود ویتامینی چیزی نداشته باشی
کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
عزیزم برا کوچک کردن باسن رژیم و پیاده روی خیلی موثره
در کنارش انجام حرکات ورزشی درست ک این حرکات و تو نت سرچ کنید هست
دارع قلبم میوفته از سینه، وزنه چشمات بدجوری سنگینه، جوری کع انگاری دوتا پام روی مینِ😜 شاید اصلا خدا بخشید،دیگه مرگ بر گفتنامونو نشنید:)احتیاج دارم به طُ،، به گفتن از حالم به طُ انقد دسته گل آب بدیم، بگن نه تو آدم بشویی نه من آدم بشو..احتیاج دارم بریم، یه ماه شمال باشیم بعد از جنوب درایم:))اصلا احتیاج دارم دیگه بریم نیایم..یه چند ماه از زندگی رسید نخوایم .. احتیاج دارم بهم اعتماد کنی بدون امضا، همین،،،،بهت همه گندامو بگم بشنوی و یه دونه چرا نگی احتیاج دارم بگی حق نداری بری، وایسا باهم بریم،،بگی مراقب باشم موقع رانندگی:)) تو رو جای خدا نه، تو رو بعد از خدا من، قدِ عشقای عالم میپرستم، میپرستم..دلم قرصه وقتی یه کوه میذاره دست تو دستم(بابا♥) تو شخصی ترین حریممی ، افراطی ترین عقیدمی ، انگیزمی ، بیشتر از یه نیممی ، دلیل اینکه الان منطقی امی ، همیشه چپه سینمی ، میتپی♥
سلام، عزیزم من خواهرم هم همین مسئله رو داشت، لاغر بود، برای افزایش وزن رژیم گرفت، الحمدلله الان خیلی متناسب شده
لباساش قشنگ به تنش میشینه و کلی ذوق می کنه
لینک کانال دکتر تغذیه ای که ازش رژیم گرفت رو برات می فرستم ان شاا... برات مفید باشه، آنلاین هم می تونی رژیم بگیری، مکمل هایی هم که نیازه خودش میگه چی باید مصرف کنی و این که برای سلامتی خودت، دنبال راهکارهای اصولی و علمی از کسانی باش که درسشو خوندن و علمش رو دارن مثل پزشک یا مشاورهای تغذیه
عزیزم برا کوچک کردن باسن رژیم و پیاده روی خیلی موثره در کنارش انجام حرکات ورزشی درست ک این حرکات و ...
ممنون . من لاغرم اما شاید اون به چشمم میاد
خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...