2777
2789
عنوان

عینکی شدم😕🤦🏻‍♀️

162 بازدید | 10 پست

قبلنا خیلی دوست داشتم عینکو عینکی بودن ولی امروز و الان ن کلا قبل از اینکا برم دکتر دوس داشتم عینکمو عوض کنم عینک مطالعه داشتم قبلا به خاطر همین ذوق داشتم ولی الان ناراحتم چشمم ۱ونیم نمره ضعیفه 😨خیلی ناراحتم خوب میشه اگ رعایت کنمو دیگ زیاد گوشی دست نگیرم؟😂البته وگ بتونم مدرسه لعنتی و این گوشی لعنتی چشامو ضعیف کرد البتا من خودم توقرنطینه زیاد گوشی دستم بود

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم عاشق عینک بودم 

بعد که چشام ضعیف شد اونقدر از عینک متنفر شدم الان عینک میزنم سردرد میشم 

چشامم ضعیفه ولی خوب نمیزنم عینک

زیباترین هندسه زندگی اینه،پلی از امید بسازی بالاتر از دریای ناامیدی😍😍😍                                         ........لaدaن.........                                                                 ❤❤❤❤دوستتون دارم❤❤❤❤

خوب که نمیشه ولی می‌تونی کنترلش کنی که دیگه بالا نره

بعدشم که ثابت شد لیزیک می‌کنی 😎

ناراحت نباش 💕

از نظر دیکتاتور مردم دو دسته اند، آنهایی که باید گول بخورند و آنهایی که باید گلوله بخورند.

۱۸سالگی با لیزیک عینکتو میتونی برداری

هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)
من که از ۳سالگی تا الان، عینک میزنم، خیلیم راضیم😄😂❤ بد جور عادت کردم بهش....عضوی از بدنمه دیگه وا ...

حالا ی کمی نازاحتیم کمتر شده 😕

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵