2821
2789
عنوان

ترک پوستی

332 بازدید | 13 پست

سلام خانومای عزیزم میدونم این یه معذل تاریخیه اما سوالم اینه با جراحی زیبایی پلاستیک ترک های پوستی از بین میره یا شما یا آشناهاتون از چه روش هایی نتیجه گرفتین❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخه من شنیدم با لیزر کمرنگ تر میشه و با عمل زیبایی کاملا محو میشه

نمیدونم والا چ عملی؟

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم
برای درمان ترک پوستی من خواهرم رفت پیش دکتر اشبین تو مرزداران خیلی هم نتیجه گرفته  ادرسشم تو م ...

کجا میشه

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم
عزیزم اینا تبلیغاتین توجه نکن❤

جدی میگی عزیزدلم منم اخه دارم دلم میخاد ازبین برن

جدی میگی عزیزدلم منم اخه دارم دلم میخاد ازبین برن

بله بهترین راه لیزر فرکشناله که تا حد زیادی کمرنگ میکنه اونم باید بری جای یه دکتر حرفه ای که خب من نمیشناسم دوره ی درمانشم حدودا تا ۶ ۷ ماه ادامه داره که به نوع ترکات مربوط میشه

اما راه دوم جراحی زیبایی هست که کاااامل میبره ترک هارو ولی قیمتش خیلییی بالاست و عوارضش زیاده ممکنه جای زخم بمونه و حتی من شنیدم بعدش اگه نواحی شکمو جراحی کرده باشی نمیتونی باردار شی

بله بهترین راه لیزر فرکشناله که تا حد زیادی کمرنگ میکنه اونم باید بری جای یه دکتر حرفه ای که خب من ن ...

وای چه بد 

بله بهترین راه لیزر فرکشناله که تا حد زیادی کمرنگ میکنه اونم باید بری جای یه دکتر حرفه ای که خب من ن ...

بعدلیزر چی میشه باردار شد؟