2777
2789
عنوان

کلافه شدم

142 بازدید | 8 پست

از دست پدرشوهرم کلافه شده، ۲ ماهه اومده با ما زندگی کنه تو همه چیز و همه کار دخالت میکنه، شوهرم کلی باهاش صحبت کرده هیچ فایده نداشته، پریروز برادر شوهرم بعد۲ ماه اومده دنبالش برده خونه شون، امروز با جاریم درگیر شده دوباره پسش آوردن خونه ما،دلمون هم نمیاد بذاریمش خانه سالمندان، شوهرم میگه تو خونه انقدر ازش کار بکش فرصت نکنه اذیتت کنه

چقد بی رحمی هرطور رفتار کنی فردا بچت هم اونطور رفتار میکنه باهات مطمعن باش عاقبت بخیر میشی

چرا، چیکار کردم مگه؟ اونه که با همه درگیر میشه، با من، با پس اش، با جاریم،با زنش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا، چیکار کردم مگه؟ اونه که با همه درگیر میشه، با من، با پس اش، با جاریم،با زنش

خب پیره دیگه درک کن یکم مادرشوهرت کجاس که میاد پیش شما خونه داره سنش چقدره

فقط یه صلوات برای حل مشکل پدرم و خانوادم😔
خب پیره دیگه درک کن یکم مادرشوهرت کجاس که میاد پیش شما خونه داره سنش چقدره

مادر شوهرم فوت کرده، رفته ی زن دیگه گرفته، همه چی رو به اسم زنش زده، زنه و دخترش از خونه بیرونش کردن، ما رفتیم آوردیم خونه مون، کلی هم بهش احترام میذاشتیم،ولی اون فقط اذیتمون میکنه، خیلی معذرت میخوام به دستشویی رفتن ما هم کار داره

مادر شوهرم فوت کرده، رفته ی زن دیگه گرفته، همه چی رو به اسم زنش زده، زنه و دخترش از خونه بیرونش کردن ...

عززززززیزم مطمعن باش عاقبت بخیر میشی فقط به حرف شوهرت که میگه ازش کار بکش گوش نکن فک کن خدایی نکرده بابات تواین شرایط بود رازی بودی عروسش بابرادرت باهاش بدباشه بخدا احترام به بزرگتر مثل سفر به حج هست الان چندنفرمیان میگن باهاش بدباش و فلان ولی خدا میبینه فوقش چقدمیخوادعمرکنه بخاطر خوا باهاش بسازنه بخاطراخلاق خودش مادر من بنده خدا چندسال دوتاپیرمردو نگه داشت حتی حمومشون هم باورت میشه مامانم میبرد مطمعن باش عوض خوبیاتو میبینی پیرها یکم غوغورون مثه بچه میمونن بخدا 

فقط یه صلوات برای حل مشکل پدرم و خانوادم😔

نه بابا بنده خدا گناه کاره خو مسن هستش سرش رو با چیزی بند کنین از بیکاریه

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود
نه بابا بنده خدا گناه کاره خو مسن هستش سرش رو با چیزی بند کنین از بیکاریه

بچه که نیست سرشو گرم کنم، نه از خونه بیرون میره نه تلویزیون میبینه، سوادم نداره که کتاب بخونه

بچه که نیست سرشو گرم کنم، نه از خونه بیرون میره نه تلویزیون میبینه، سوادم نداره که کتاب بخونه

نه بابا😂منظورم چیزهای تعمیری بده بهش پدربزگا دوس دارن چیزی رو تعمیر کنن

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود