2777
2789
عنوان

چیکارکنم انرژیم برگرده باردارم

152 بازدید | 18 پست

کیا تو بارداریتون بی جون و انرژی بودین؟؟

من ده تا پله بالا برم نفسم میگیره 

با یه آهنگ کوتاه برقصم هم نفسم میگیره

زود خسته میشم

چکارکنم انرژیم بالا بره ؟؟

دکتر برام ورزشو منع کرده 

ولی غذا ب اندازه کافی میخورم

درضمن عروسی داریم و میترسم نتونم برقصم

هفته ۱۵ ام

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست‌،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤

رقص ؟؟؟؟؟ عروسی ؟؟؟؟؟ کرونا !زن حامله

ای خدا

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رقص ؟؟؟؟؟ عروسی ؟؟؟؟؟ کرونا !زن حامله ای خدا

تو باغ 

با جمعیت خیلی خیلی کم

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست‌،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤
تو باغ  با جمعیت خیلی خیلی کم

حداقل نرقص 

کفش پاشنه دار نپوش

ماسکتو برندار

مواظب خودت باش عزیزم

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
منم مثل شما بودم دکترم یه سری قرص تقویتی نوشته بهتر شدم تا ۱۴هفته که مثل جنازه فقط میفتادم یه گوشه

منم مولتی ویتامین و اینا رو میخورم

حداقل نرقص  کفش پاشنه دار نپوش ماسکتو برندار مواظب خودت باش عزیزم

عزیزم برو تاپیک قبلیامو بخون

عروسی خودمه!

کاش منم بی جون بودم حالت تهوع داغونم کرده😭😭😭😭😭😭😭😭بدترین چیزجهانه خدایا کمکم کن😭😭😭😭

انشالله زودتر طی کنی و خوب شه این حالت

کاش منم بی جون بودم حالت تهوع داغونم کرده😭😭😭😭😭😭😭😭بدترین چیزجهانه خدایا کمکم کن😭😭😭😭

من هم بی جون بودم هم تهوع شدید داشتم و بالا میاوردم😁

همه اطرافیانم دلشون ب حالم میسوخت

۳ماه اول اینجوری بهتر میشی کم کم