2777
2789
عنوان

کمکم کنید ترو خدا دارم دیوونه میشم

559 بازدید | 18 پست

سلام...

راستش من اولین باره اینجا دارم حرف میزنم و اصلا با محیط اینجا اشنا نیستم اومدم ازتون در مورد ک موضوع سوال بپرسم و کمک بگیرم راستش من یه دوست پسر داشتم ب اسم محمد منو محمد رابطه مون خیلی خوب بود و من واقعا عاشق محمد بودم و به ی سری دلایل وجبور شدم از محمد دست بکشم با اینکه تقریبا یکسال هنوز هم عاشقشم به همه شک دارم حس میکنم همه دارن بهم خیانت می‌کنن حالم از این وضعم به هم میخوره الان به بهترین دوستم شک کردن اخه همش با هم انلاین میشن غیر ممکنه ک محمد انلاین بشه و دوست منه نشه و حتی یادمه شماره همدیگه هم داشتن نمیتونم باور کنم با هم دوستن شما کمکم کنید بفهمم داستان چیه 😭🙏🏻

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6488831/کسی-برای-کتف-و-گردن-ورزشی-کرده-که-درد-اون-ناحیه-رو-تسکین-بدهبیایددددددد?postId=190869861

دعام کنید تصمیمی که برا ازدواجم میگیرم بهترین باشه برام❤🙂از تهه دلتون مثل یه خواهر برام دعا کنید...هیچ کسو جز خدا ندارم که کمکم کنه از همون خدا برام بخواید🥲لطفا اگه مشاور خوب تلفنی ازدواج سراغ دارید بهم معرفی کنید و اگه تجربه ای درمورد استخاره با قرآن برای خواستگار دارید لطفا بهم اطلاع بدین🥰🙏 ❌هر تاپیکی که میزنم لزوما ربطی به شرایط خودم نداره❌ ولی من الان درگیر دو انتخابم بیشتر از همیشه به دعای شما نیاز دارم و بیشتر از همیشه به دست خدا، و من شهدای عزیز احمد پلارک و ابراهیم هادی رو واسطه می کنم که کمکم کنن تا بهترین راه رو انتخاب کنم، شما هم از تهه دلتون برا خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید اگه قراره یه مدتی هرچند کوتاه به یادم باشید و دعام کنید خوشحال میشم ریپلای بزنید و بهم بگید. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چه ربطی داره شاید هر کی برا خودش انلاینه

تو ک دوستش داشتی چرا ازش دست کشیدی؟

من یه موجود ارتعاشی در حال جذب آرزوهایم هستم🤩💃 خداییییااااااااا ششششکککررررتتتتت❤🙈
خب چه ربطی داره شاید هر کی برا خودش انلاینه تو ک دوستش داشتی چرا ازش دست کشیدی؟

مجبور بودم اخه یکی از هم دانشگاهیام متوجه شده بود میگف ابروت رو میبرم منم ترسیدم و حتی بدون خدا حافظی رفتم و حتی شماره ام هم عوض کردم

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

ی دستی بزن

چ طوری؟ راه حل بدید دوستم خیلی تیجزه

مجبور بودم اخه یکی از هم دانشگاهیام متوجه شده بود میگف ابروت رو میبرم منم ترسیدم و حتی بدون خدا حافظ ...

ب اون چ

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
مجبور بودم اخه یکی از هم دانشگاهیام متوجه شده بود میگف ابروت رو میبرم منم ترسیدم و حتی بدون خدا حافظ ...

پس دیگه برات مهم نباشه ک با کی دوسته اونم چون تا الان نیومده سراغت حتما فراموشت کرده 

بیخیالشون شو توجه نکن و هی چکشون نکن خودتو حساس نکن 

انشاالله هر چی خیره پیش میاد

من یه موجود ارتعاشی در حال جذب آرزوهایم هستم🤩💃 خداییییااااااااا ششششکککررررتتتتت❤🙈
خیلی حساس شدی  قبلا ازش رفتاری دیدی که انقدر بهش شک داری

ن ولی ی دفعه بهم گف من با محمد دوستم بعدش گف الکی گفتم منم اون موفع هنوز با محمد بودم از محمد پرسیدم گف اها اون قضیه الکی بعدش هر چی پرسیدم جواب درستی بهم نمیداد

پس دیگه برات مهم نباشه ک با کی دوسته اونم چون تا الان نیومده سراغت حتما فراموشت کرده  بیخیالشو ...

خب تمام بیو گرافی هایی ک میزاره همیشه حرف اول اسم من با ی قلب بنفش و یک قلب شکسته هست قلب بنفش بخاطر اینه ک من عاشق رنگ بنفشمa💜💔

2790
2778
2791
2779
2792