2777
2789
عنوان

بچه هاتون رو چه جوری دعوا میکنین؟

307 بازدید | 17 پست

بچه تون چندسالشه و اینکه موقعی که میخواین دعواشون کنین

داد میزنین سرشون؟ فحش هم میدین؟ 

تنبیه بدنی یا کتک چی؟ 

یا اصلا دعوا نمیکنید؟ 

(برام سواله در مورد تربیت بچه ام وقتی بزرگتر شد ) 

سرشو میکوبم ت دیوار😁

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۳سالشه بعضی اوقات قاطی میکنم فحش میدم اونم قهر میکنه

♥️🥺زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟   

بستگی به کارش داره.و اینکه چقد خشمناک شده باشم!!😂

ولی معمولا میگم باشه,مثه اینکه دوس داری حرفمو گوش نکنی!عب نداره!بعد خودم میرم تو اتاق و پسرم دنبالم تا توضیح بده!!😕

4سال و 8ماهشه

من همین یه دونه ام!

دختر ۲ و ۳ ماهم مدام پسر ۷ ماهمو میزنه.گاز میگیره

نمیدونم کار درست کدومه کاریش نداشته باشم  یا دعواش کنم 

هر چی بگمشم کار خودشو میکنه

دو س روزی یهویی گازش میگیره طفلیو🥺🥺🥺🥺🥺😢😢😢😢

♥️💞
دختر ۲ و ۳ ماهم مدام پسر ۷ ماهمو میزنه.گاز میگیره نمیدونم کار درست کدومه کاریش نداشته باشم  یا ...

دعواش نکن چون اگه دعوا کنی حس میکنه داداششو بیشتر دوست داری و بدتر میشع

♥️🥺زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟