2777
2789
عنوان

لیزر

214 بازدید | 20 پست

بچه هاعصر میخوام برم برای‌لیزربیکینی‌وساق‌پا 

شماتجربه لیزردارین؟راضی‌بودین؟،

من‌یکم‌ازلیزربیکینی‌میترسم‌بابت دردش

خدایا من به دستات خیره شدم خودت معجزه کن...💕♥️
عزیزم قبلش پماد بیحسی مخصوص لیزر از داروخونه بگیر بزن برای بیکینی ن تاثیر لیزر کم میشه و نه دردت زیا ...

پمادنگرفتم‌وقتشوندارم دیگه☹

بهم‌گفت اشکال نداره دردش زیادنیس نمیدونم‌حالا.

شماانجام دادی؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خیلی عالیه .من بیکینی و زیر بغل دارم میرم ،دوسه روز دیگه جلسه سوممو باید برم ،درد داره ولی قابل ...

سلام عزیزم

بدون بی حسی انجام میدین؟من عصربایدبرم نتونستم بیحسی بخرم

حالاراضی هستین؟دستگاهتون چیه؟

پوستتون روشن شده؟،

موی زیرپوستیم داشتین؟یاحالا لکی چیزی؟

سلام عزیزم بدون بی حسی انجام میدین؟من عصربایدبرم نتونستم بیحسی بخرم حالاراضی هستین؟دستگاهتون چیه؟ ...

اره دکترم گفت نیاز به بی حسی نداره،اره عالیه من که خیلی راضی ام ،اسم دستگاهش یادم نیس ( الکساندرا) بود فکنم، موی زیر پوستی داشتم دکترم گفت تا یه ماه با تیغ بزن بعد بیا واسه لیزر چون من با اپلیدی زیر بغلمو میزدم موی زیر پوستی در اومده بود،روشن تر هم شد بله، الان دو جلسه است دارم موهای زائدم پرز شده خیلی خوب نتیجه گرفتم

اره دکترم گفت نیاز به بی حسی نداره،اره عالیه من که خیلی راضی ام ،اسم دستگاهش یادم نیس ( الکساندرا) ب ...

دستگاه منم همینه

کدوم شهرین شما

اره دکترم گفت نیاز به بی حسی نداره،اره عالیه من که خیلی راضی ام ،اسم دستگاهش یادم نیس ( الکساندرا) ب ...

فقط موهای زیرپوستیتونم ازبین رفت؟