2777
2789
مرسی عزیزم، من هیچ کدوم رو ندیدم میشه از بین اینها قشنگترینش رو بگید کدومه که شروع کنم ببینم ؟

پدرم عجیبه رو اول ببین قشنگه 

اگر خنده دار میخوای وزنه بردار کیم بوک جو و زن قوی دوبونگ سون رو ببین 

ژانر اداری و عاشقانه هم منشی کیم چشه رو ببین

ژانر تاریخی ملکه کی وشوهر صدروزه من رو ببین 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زیبایی حقیقی

اگه مدرسه ای دوست داری عاشقش میشی

حسِ خوب یعنی رنگِ صورتی ، آخه خیلی ملیح و لطیفه 🌸 هدفم از بودن توی نی نی سایت اینه که با تجربیاتم دیگران رو با توجه به موضوع تاپیک شون در حد توانم راهنمایی کنم . ((دختر صورتی سابق از سال ۹۷)) 🤍
پدرم عجیبه رو اول ببین قشنگه  اگر خنده دار میخوای وزنه بردار کیم بوک جو و زن قوی دوبونگ سون رو ...

خانواده جدید و دیدی ؟

حسِ خوب یعنی رنگِ صورتی ، آخه خیلی ملیح و لطیفه 🌸 هدفم از بودن توی نی نی سایت اینه که با تجربیاتم دیگران رو با توجه به موضوع تاپیک شون در حد توانم راهنمایی کنم . ((دختر صورتی سابق از سال ۹۷)) 🤍
من تا حالا ندیدم میشه قشنگترینش رو بگید کدومه ؟ یه فضای آروم و گوگولی میخوام که استرسم کم بشه 

برای شروع،سریال دخترقویی دوبونگ سون یا عشقم اهل ستاره هاس رو ببین،فضاش طنزگونه هم هست خیلی برای استرست خوبه بنظرم

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 
برای شروع،سریال دخترقویی دوبونگ سون یا عشقم اهل ستاره هاس رو ببین،فضاش طنزگونه هم هست خیلی برای استر ...

مرسی عزیزم  . میشه یه سایتی بهم معرفی کنی که بتونم از اونجا ببینم یا دانلود کنم؟

مرسی عزیزم  . میشه یه سایتی بهم معرفی کنی که بتونم از اونجا ببینم یا دانلود کنم؟

من خودم بیشتر سریالای آسیایی رو ازکانال تلگرامی @helloo_kore میبینم،ولی

تو گوگل سرچ کن  فکرکنم بتونی از اپارات یانماشا هم ببینی...

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش