2789
عنوان

جاری 😑

332 بازدید | 12 پست

جاریم  هروز حال و احوال شوهرمو میـپرسید قبل ازدواجمون با شوهرم خیلی صمیمی رابطه تلفنی و شوهرم خیلی میرفت خونشون وقتی که تنها بود از وقتی با شوهرم ازدواج کردم رابطشو باهاش قطع کرد اوایل ازدواجمون جاری خیلی بمن پیام میداد حال شوهرمو ازم میپرسید از زندگیمون خیلی ازم حرف میکشید اونم میرفت همون حرفایی که بش میگفتمو انجام میداد درمورد رابطمون و خیلی چیزا بعد به شوهرم گفتم بهش یجوری بگو دخالت نکنه  خوشم نمیاد اونم رفت به خانوادش گفت اونام رفتن بهش گفتن حالا با من قهر کرده و دیشبم که با شوهرش و بچه هاش خونمون بودن باهام حرف نمیزد و انگاری که شوهرش بزور اورده بودتش بنظر شما من کار اشتباهی کردم به شوهرم گفتم من از ادمایی که دخالت میکنن و چشم دارن تو زندگیم خوشم نمیاد

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍

بهتر بود خودت یه جوری غیر مستقیم حالیش میکردی

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

رابطه ی چیز خصوصی بین زن و مرده

نباید میگفتی

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

بله اشتباه کردی خودت محترمانه جوابشو میدادی یا اگه داشت ازت سوال میپرسید یه بعونه جور میکردی خدا فظی میکردی چن سری اینجوری برخورد میکردی قضیه حل میشد... مشکلاتتو با خانواده شوهر خودت حل کن

مگه بچه ای که کسی ازت حرف بکشه ؟!!! خب چیزی که نمیخواستی بدونه رو بهش نمیگفتی .  اول خودت باهاش در مورد مسئائل خصوصیت حرف میزنی ، بعد شوهرتو میفرستی که بره به خانواده اش بگه بهش تذکر بدن ! این آبروریزیا چیه؟

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

[QUOTE=190853159]مگه بچه ای که کسی ازت حرف بکشه ؟!!! خب چیزی که نمیخواستی بدونه رو بهش نمیگفتی .  اول خودت باهاش ...[/Q

اخه من نمیخاستم ناراحت بشه واسه همین نگفتم مستقیم بهش

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍
کارت اشتباه بود باید به خودش میگفتی

اگرم میگفتم بازم ناراحت میشد و از من بدش میومد