2777
2789
عنوان

رازیانه بارداری؟ تنبلی تخمدان

523 بازدید | 18 پست

کسی رازیانه یا هر دمنوش گیاهی استفاده کرده که باردار بشع لطفا کسی میدونه اسم دمنوش بگه برای تنبلی تخمدان چی خوبه 

حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد دلبر :/

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شکمم و با روغن سیاهدونه ماساژ می دم کمربند پشم شتر می بندم، بعد پاک شدنم رو کمر و زیر ناف و لیوان می ندازم رازیانه تخم هویچ بومادران ویتاگونس تا قبل تخمک گذاری می خورم کیت تخمک گذاری می زنم تا روز تخمک گذاری و بدونم ،دمنوش زنجفیل دارچین با نبات می خورم، هر روز صبح سیاهدونه عسل می خورم ،تیروییدم و تنظیم کردم ،من لاغرم اگه چاقی باید لاغر کنی، غذاهای فست فودی و کنسروی کارخونه ای نخور ،ورزش کن ،اب زیاد بخور

شکمم و با روغن سیاهدونه ماساژ می دم کمربند پشم شتر می بندم، بعد پاک شدنم رو کمر و زیر ناف و لیوان می ...

منم لاغرم فست فود نمیخورم اصلا 

دمنوش رازیانه نعنا دارچین آویشن سیاه دانه عسل زیره دارم استفاده میکنم این ماه 

شماچجوری تنبلی و تیرو.. تون رو خوب کردید؟ 

من استفاده می کنم شنیدم خوبه ولی باردار نشدم می خوای بهت بگم البته تنبلی تخمدان من رفع شد اما مشکلات ...

بله  لطفا کمک منم بکنید

زن و شوهر ک نباید چیز پنهونی از هم داشته باشن بگرد خونه رو شاید ازمایشش و پیدا کردی

آخ پیشم نیسته😓😔بیچاره تراز این حرفام

آخ پیشم نیسته😓😔بیچاره تراز این حرفام

عزیزم شما باردار شدی با رازیانه؟

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
نه عزیزم🙃

منم😭

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️