2777
2789
عنوان

دو تا دخترن

160 بازدید | 9 پست

هردو تا تحصییلکرده ولی به خاطر بیماری شدید مادرشون نمیتونن برن سر کار. درآمدشون حقوق بلزنشستگی بابا شونه که فوت شده. ارتباطشون رو هم خیلی محدود کردن. اگه تو خونه یه کاری مثل آرایشگری راه بندازن یا به نوبت برن سالون و کار کنن میتونن کلی درآمد داشته باشن. اما انگار مغزشون قفل شده به خاطر مریضی

خرج مریضی مادرشون هم خیلی زیاده

‌دوست داشتم بهشون میگفتم ولی کلا فقط تو کار رفت  و آمد نکردن و حرف نزدن با بقیه ان.

اینطوری موقعیت ازدواجشون هم داره از بین میره‌ . چه جوری کمکشون کنم؟

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

یکیشون حداقل تو خونه باشه اون یکی بره کار

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچ کاری نمیشه کرد . شما ظاهر قضیه رو می بینید ولی داشتن یه ادم مریض توی خونه خیلی سخته و هزار و یک مشکل داره . اگر خودشون بخوان حتما یه راهی پیدا میکنن شاید چیزایی هست که شما نمی دونید . اگر تواناییشو دارید شاید اگر یه کار خونگی بهشون پیشنهاد کنید خوب باشه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
هیچ کاری نمیشه کرد . شما ظاهر قضیه رو می بینید ولی داشتن یه ادم مریض توی خونه خیلی سخته و هزار و یک ...

نمیدونم ما هم سالها مریض داشتیم ولی کل زندگی رو تعطیل نکردیم مراقبت شیفتی و رسیدگی  میکردیم. همه هم به کار و زندگیشون میرسیدن

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
آرایشگری یادگیری کلی هزینه داره لابد ندارن...مفت کسی اموزش نمیده.کلی وسیله میخاد ..نفست از جای گرم ب ...

بالاخره ۶دم میتونه هزینه اش رو قرض کنه بعد با درآمدش پس بده بالخره بعد این همه سال یه پس اندازی دارن

نمیدونم ما هم سالها مریض داشتیم ولی کل زندگی رو تعطیل نکردیم مراقبت شیفتی و رسیدگی  میکردیم. هم ...

عزیزم مریضا با هم فرق دارن . منم تجربه مریض داری دارم قطعا یکی از کارهای درستی که انجام دادید شیفت و نوبته . ما هم این کار رو کردیم ولی نمیشه قضاوت کرد . مثلا من دیروز با یکی از بستگانم صحبت کردم شرایطی برام گفت که واقعا می بینم عملا توی این وضع گیر افتاده و راهی نداره در حالی که همه مثلا فکر میکنن مادره فقط بیمار بوده و الان کرونا اضافه اش شده و تمام

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
بالاخره ۶دم میتونه هزینه اش رو قرض کنه بعد با درآمدش پس بده بالخره بعد این همه سال یه پس اندازی دارن

دخالت نکن . مطمئن باش به ذهن خودشون رسیده . لابد شرایطش ندارن حالا روحی یا مالی