2821
2789
عنوان

اولین بار.....

925 بازدید | 93 پست

سلام

بچه ها لازم نیست حتما خود ماجرا رو توضیح بدید❌ 

قصدم مسموم کردن فضا نیست واقعا میخوام بدونم

پس خواهش میکنم گزارش نزنید🌹

اولین بار که مامان یا شاید باباتون براتون رابطه جنسی و توضیح دادن کی بود؟ 

یا اینکه برای ازدواجتون اصلا گفتن بهتون؟

یا اینکه اولین بار کجا متوجه شدید؟

❌درخواست دوستی ندید لطفا❌   این عادلانه نیست که دوهفته نبودم ولی برای هیچکس مهم نبود😬🙄🤣                                                    برام دعا کنید لطفا اگر دعا کردید بگید براتون صلوات بفرستم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

به نام خدا به ما نگفتن

خب شاید ی دختری ندونه چرا نمیگن

❌درخواست دوستی ندید لطفا❌   این عادلانه نیست که دوهفته نبودم ولی برای هیچکس مهم نبود😬🙄🤣                                                    برام دعا کنید لطفا اگر دعا کردید بگید براتون صلوات بفرستم
بنام خدا کتاب اونم سن ۱۵ 😂🚶‍♀️

کدوم کتاب

دوستام گفتن بهم

بالاخره خدا بغلمو با دستاش پر کرد خدایا خیلی دوست دارم نذاشتی حسرت مادرشدن رو دلم بمونه 🥺❤                            امضای قبلیم:خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی🌙🥺؟                    موند به قلبم حسرتش به دست بیارمت 🥀🥲                        ما کوچیکا خدامون بزرگه.......🍂🌱                                    

کسی توضیح نداد 

ما در هاله ای از ابهام بزرگ شدیم تا خودمون بهش رسیدیم  

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 
اولین بار تو مدرسه کلاس دهم بودم دوستام بهم گفتن ،خانواده ام هیچوقت در مورد این چیزا چیزی بهم نگفتن

واقعا اکثر ماها خودمون‌تو مدرسه میفهمیم نمیدونم چرا مدرسه نمیخواد خودش مثل آدم به ما یاد بده

2824
2823
2791
2779
2792