2789
عنوان

به نظرتون

45 بازدید | 14 پست

به نظرتون دعاگرفتن حقیقت داره؟یعنی ممکنه یک نفر برای کسی دعا بگیره یا جن وارد بدن کسی بشه باعث بشه فکرای غیرمنطقی به سرش بزنه یا همش بترسه ؟؟؟تاالان کسی رو دیدید اینجوری شده باشه؟چجوری خوب شد؟ توروخدا کمکم کنید دیوانه شدم اینقدر این چند روز از این چیزا می بینم

💗💗💗

اعتقاد ندارم ب این چیزا

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤

عاره هست ولی مقطعی هست اثرش ینی بعد یه مدت از بین میره

جن وارد بدنش نمیشه ولی رو نظر و اخلاقش اثر میزاره

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

نمیگم نیست خب؟ ولی اگه اعتقاد نداشته باشی به این چیزا تاثیری نمیزاره رو زندگیت مثلا تا دعوا کردی با کسی یهو بگی اره برام دعا گرفتن و از این حرفا اول فکر کن ریشه دعوا کجاست منطقی فکر کن به این موضوع ذهنتو نزار رو دعا و طلسم و اینا

با احترام به نظر بقیه دوستان نظر من اینه که:اینجور دعاها نه نوع مثبتش وجود داره نه منفی.شما با این کار دارید نعوذ بالله خدارو میبرید زیر سوال 

و هیچ اعتقادی به این دعاها ندارم

دلایل زیادی هم دارم که اگه لازم شد برای اثبات حرفم میگم

با افتخار یه آقاپسر کورد 15ساله هستم.میخوام از نی نی سایت برم دیگه کم بهمون تیکه بندازید😪😤ممنون میشم کمکم کنید تاپیکامو گزارش بزنید پاک شن.......موفق بودن فقط هدفم نیست،سبک زندگیمه.پرسپولیسیا کاربریم رو تعلیق کردن😂.نی نی یار هم پرسپولیسیه که تعلیقم کرده دیگه😜.مهندس آینده هستم.افتخار آفرین کشورم.و در نهایت پسر سینگل به گور تشریف دارم.پرسپولیسیا اکانتم به خاطر شماها دیگه برنمی گرده.لطفا یکم جنبه داشته باشید با تچکر😊
با احترام به نظر بقیه دوستان نظر من اینه که:اینجور دعاها نه نوع مثبتش وجود داره نه منفی.شما با این ک ...

عزیزم اخه من چند روزه خیلی حالم بده همش سایه ها و چیزایی که رد میشن میبینم همش احساس میکنم یه چیزی کنارمه یه چیزی پشت سرمه توروخدا بگید اخه اینا دلیلش چیه؟؟

💗💗💗
چیکار میشه کرد که هرچه زودتر از بین بره اثراتش؟؟

والا خودمم تا ی مدت قبل اعتقاد نداشتم و منکرش میشدم ولی یه مدته یه چیزایی میبینم ک اعتقاد پیدا کردم ولی این سوالتو نمیدونم جوابشو اطلاعی ندارم شایدقران خوندن و اینا نمیدونم

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰
نمیگم نیست خب؟ ولی اگه اعتقاد نداشته باشی به این چیزا تاثیری نمیزاره رو زندگیت مثلا تا دعوا کردی با ...

عزیزم لطفا میشه پیامم رو که برای کاربر تعلیقی نوشتم بخونید ببینید نظرتون چیه؟

💗💗💗
عزیزم اخه من چند روزه خیلی حالم بده همش سایه ها و چیزایی که رد میشن میبینم همش احساس میکنم یه چیزی ک ...

اینا همش ساخته های ذهن خود شما هستن.منم‌تجربه اش رو دارم قبلا که بچه تر بودم یه سری چیزا بهم‌میگفتن منم که آگاهی نداشتم ازشون یه شخصیت خیالی خطرناک می ساختم و همش جلو چشمم بودن.مثلا می گفتن بری حمام و اینا اگر آهنگ بخونی شیطونه میاد از پشت سرت میزنه رو سرت.خوب منم بچه بودم و می ترسیدم مثال هاش خیلی زیاده و درمانش هم خیلی راحته

از قدرت ذهنتون غافل نشید هرچیزی رو بخواد میتونه واستون نمایان کنه....

با افتخار یه آقاپسر کورد 15ساله هستم.میخوام از نی نی سایت برم دیگه کم بهمون تیکه بندازید😪😤ممنون میشم کمکم کنید تاپیکامو گزارش بزنید پاک شن.......موفق بودن فقط هدفم نیست،سبک زندگیمه.پرسپولیسیا کاربریم رو تعلیق کردن😂.نی نی یار هم پرسپولیسیه که تعلیقم کرده دیگه😜.مهندس آینده هستم.افتخار آفرین کشورم.و در نهایت پسر سینگل به گور تشریف دارم.پرسپولیسیا اکانتم به خاطر شماها دیگه برنمی گرده.لطفا یکم جنبه داشته باشید با تچکر😊
عزیزم اخه من چند روزه خیلی حالم بده همش سایه ها و چیزایی که رد میشن میبینم همش احساس میکنم یه چیزی ک ...

شاید بخاطر اینه که زیاد فکر میکنید و لین زاییده ذهن شماست منم وقتی فیلم ترسناک میبینم تا چندوقت حس میکنم یچی کنارمه شما هم نباید به این چیزا اهمیت بدید من اصلا اعتقادی ندارم

برای ارامش ذهنتون هم میتونید قران بخونید یا به یه مشاور مراجعه کنید. ✅

میشه راهنماییم کنید چطور از بین ببرمشون؟

https://btid.org › news
از تاريكي و روح و جن مي ترسم چه کنم؟ | اندیشه برتر

مقالات این چنینی پیشنهاد میکنم بهتون یا فیلم یا هرچی....

اگر هم جایی به مشکل خوردید میتونید سوال بپرسید.در ضمن من خودم هم پسرم و آدم به شدت ترسویی بودم از این لحاظ و الان توی تاریکی و صحرا و ....هیچ ترسی ندارم...موفق باشید

میشه بهم بگید چطور از بین ببرمشون؟؟

گفتم که قران بخونید و بهشون فکرنکنید سعی کنید ارامش داشته باشید اهنگ گوش کنید و فکرتون رو مشغول اونا نکنید نماز بخونید و نهایت با یه مشاور حرف بزنید