2777
2789
عنوان

خدا نخواست💔

482 بازدید | 39 پست

بازم نشد بازمممم نشد...بازم خدا نخواست..بازم تو انتظار باید بمونم..

خدایا خستمممم خستههههههه...

چقدر دیگه دوست داری گریمو ببینی چقدر؟؟ چقدر التماس کنم چقدر دعا کنم..

این ماهم نشد..

این زخمم بمونه به یادگار..

دختره ی توهمی

تا اخر عمرت هر ماه باید توهم بارداری بزنی..

هر بلایی ت گذشته سرت اومد حقت بود..

اره حقمه..

اصلا لیاقت ندارم خوشی ببینم..

اصلا..

اصلا...

🥰🤱🏻

سلام دوستان عذر میخوام جاش نیست بگم ولی چاره ای ندارم من ختم قرآن ونمازوروزه اموات وانواع چله ونایب زیارت عاشورای حق شناس و انجام میدم ممنون میشم کسی خواست منو معرفی کنین و کمکم کنید ازاین راه کمک خرج زندگیم هستم کسی خواست ممنون میشم ب تاپیک سر بزنه خیلی ممنونم 

سلام دوستان ختم قران ونمازوروزه قضاوانواع چله ونایب چله وصلوات و....انجام میدم ازاین راه کمک خرج زندگیم هستم ممنون میشم کسی خواست معرفیم کنین وخرج دوقلوهاموازاین راه درمیارم خیلی ممنون وسپاسگزارم ازکمکتون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااای من من ‌‌حالا تازه دیروز رفتم دکتر. کلییییی آزمایش نوشتع و قرص دادع. گفته بعد از تموم شدن قرصا اقدام کن. سه ماه باید صبر کنم قرص یخوزم . بعد از سه ماهم خدا میدونه کی بچه‌دار شم 

عزیز اگر میخواد بارداربشی اول بای توکل بخدا بکنی دوم بایدبیخیال بشی سری باردار میشی

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
چهار سال دوما

آخه سنت کمه بابا . انقد نگرانی نداره که. هنوز ۲۱ سالته.... همسنای تو هنوز ازدواج نکردن

من خودمم ۲۳ سالمه. یه سقط داشتم تو۱۸ هفته. ولی خب با این خودمو آروم میکنم که هنوز سنم زیاد نیست. تو از منم کوچیکتری 

کردم خسته شدم دیگه..دیگهههه کم اوردم.

شوهر چطوره که میگی شوهرم مشکل داره

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲