2777
2789
عنوان

چرا دعاهام نتیجه نداد؟دیگه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 54 پست
آخه اکثرِ دفاتر اولویتشون مجرده، بعدش بدونِ بچه، کمتر پیش میاد خانم بچه دار اونم خردسال استخدام کنن. ...

مادرم 

میخواستم یه مقدار از حقوقم رو بابت نگهداری بچم بدم به مامانم تا دست اونم باز بشه 

از بد روزگار اوصاع مالیشون خیلی بده و منم شوهرم فوق العاده خسیس خیلی نیاز دارم به کار برا همین میخوام با بچه کوچیک برم چون مجبورم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐😐😐😐😐 یک و خرده ای ؟!!! کدوم شهرید شما ؟

استان قزوین 

البته اینجا  شیرینی هم سرِ بعضی اسناد از مشتری می گیرن 

در طول سال هم چندبار بهشون کارتن خار و بار می دیم 

از یک تعداد مشخصی هم که هر ماه آمار اسنادمون بالا بره یه مبلغی به حقوق ماهانشون به عنوان تشویقی اضافه میشه 

که تازه اینا هم مختص دفترِ ما هست و بقیه ی دفاتر همون حقوق خالی رو می دن فقط ممکنه به یکیشون به عنوان ارشد بیشتر بدن یا بیمه کنن 

مادرم  میخواستم یه مقدار از حقوقم رو بابت نگهداری بچم بدم به مامانم تا دست اونم باز بشه  ...

اگر از بچه خیالت راحته و دغدغه ای براش نداری و از مادرت مطمن هستی که حتی خدای نکرده سرماخوردگی و این جور مسائل بچه رو بدونِ شما مدیریت می کنه، اصلا عنوان نکن که بچه داری. 

اگر از بچه خیالت راحته و دغدغه ای براش نداری و از مادرت مطمن هستی که حتی خدای نکرده سرماخوردگی و این ...

دوستندارم چیزی برا پنهان کاری داشته باشم 

اگه بعدا دروغم رو بفهمن خیلی بدتره 

ممنون عزیزم  تو همین سایت از همه بچه ها التماس دعا گرفتم گفتم خدا دعای بقیه رو در حقم میشنوه و ...

میخوام‌بهت بگم 

که حتما کار بهتری پیدا میکنی

چون من

با موردی بدتر از این قضیه روبرو شدم

طوری که شکستم

ولی بعدش 

به بهتر از اون کار رسیدم

زیاد مومن نیستم

ولی میدونم

به هرچیزی ایمان داشته باشی اتفاق می افته

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

میخوام‌بهت بگم  که حتما کار بهتری پیدا میکنی چون من با موردی بدتر از این قضیه روبرو شدم طور ...

انشالله خدا از دهنت بشنوه 

ولی راستش دیگه امیدی ندارم 

لِه شدم 

میترسم دیگه از امیدی که ناامید بشه 

و اون ادم رو حلال نمیکنم که منو مسخره خودش کرد 

برام دعا کن 

ممنونم 

انشالله خدا از دهنت بشنوه  ولی راستش دیگه امیدی ندارم  لِه شدم  میترسم دیگه از امی ...

عزیزم 

نا امید نشو

هم چی سر وقت خودش اتفاق می افته

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.