2777
2789
عنوان

گزگز

163 بازدید | 7 پست

سلام

دوستان چند وقته یه احساس خیلی بدی تو دست راستم دارم یه چیزی شبیه سنگین شدن یا مور مور دست بعضی وقتا کم هست بعضی وقتا شدید بعضی وقتا هم نیست ولی خیلی فکرم مشغول شده همش به ام اس و بیماریهای بدخیم فکر میکنم

نوار عصب و عضله دست گرفتم و به دکتر ارتوپد نشون دادم گفت مربوط به گردن هست ولی انگار از چیزی تو جواب خیلی تعجب کرد و تاکید کرد هرچه زودتر برم دکتر مغز واعصاب به خاطر همین تعجب و تاکید دکتر استرس گرفتم

دکتر مغز و اعصابم وقت گرفتم ۶ مرداد وقت داد😔 خیلی نگرانم کسی تجربه ایی داره

و خدایی که به شدت کافیست❤یه آنلاین شاپ کوچولو دارم دوست داشتید پیام بدید لینک بدم هم روسری و هم لباس زنونه راحتی با قیمت مناسب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غلظت خون نداری؟

ازمایش دادم دکتر چیزی نگفت

ولی قبلا حجامت رفته بودم گفت غلظت خون داری کم خونی هم داری

و خدایی که به شدت کافیست❤یه آنلاین شاپ کوچولو دارم دوست داشتید پیام بدید لینک بدم هم روسری و هم لباس زنونه راحتی با قیمت مناسب
ازمایش دادم دکتر چیزی نگفت ولی قبلا حجامت رفته بودم گفت غلظت خون داری کم خونی هم داری

پس احتمالا از غلظت خونه نگران نباش کاهو ، عناب،رب انار و...بزار تو برنامه غذاییت

برای حاجتم لطفا به صلوات بفرستید
پس احتمالا از غلظت خونه نگران نباش کاهو ، عناب،رب انار و...بزار تو برنامه غذاییت

مرسی عزیزم

سلام. بهتر شدین؟ من وقتی عصبی میشم و استرس میگیرم یجوری میشه دست و پام و بدنم . ازوقتی هم کرونا گرفت ...

رفتم ام ار ای دادم تشخیص دیسک گردن دادن