2777
2789
عنوان

یک لحظه میایید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1174 بازدید | 141 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه منظورت اینه که مزه گوسفند میده نه نمیده😅 خداییش خوشمزه بود.من مامان بزرگم چند ساله درست میکنه ...

آره منظورم همین بود😅مرسی جواب دادین

واسه خوب شدن حال پدرم دعا کنید 💚      الهم صلی علی محمد و آل محمد
خیلیا برای خیرات سفارش دادن اینم میشه استاتر میگه برای هر کدوم که میخوام سرخ کنم صلوات میفرستم... ...

آره خیلی فکر خوبیه منم بار اول دیدم چند نفر گفتن همین کارو کردم.واسه خیرات سفارش دادم

ولی دیگه دلم طاقت نیورد دوست داشتم خودمم بخورم😋😋

با اینکه دختری که هیکلشو باشگاه ساخته خیلی جذابه.ولی دختر نرم یه چیز دیگست(: ازما گفتن...😌
آره منظورم همین بود😅مرسی جواب دادین

قربونت😁😂آخه من خودمم خیلی حساسم.اولم نگران بودم دوست نداشته باشم با روغن محلی ولی خیلی خوب بود واقعا

با اینکه دختری که هیکلشو باشگاه ساخته خیلی جذابه.ولی دختر نرم یه چیز دیگست(: ازما گفتن...😌
آره خیلی فکر خوبیه منم بار اول دیدم چند نفر گفتن همین کارو کردم.واسه خیرات سفارش دادم ولی دیگه دلم ...

بعضیا که مشکل پست دارن آره منم خوشم اومد

قبول باشه خیراتت عزیزم

آره خیلی خوشمزه به نظر میاد👌

بعضیا که مشکل پست دارن آره منم خوشم اومد قبول باشه خیراتت عزیزم آره خیلی خوشمزه به نظر میاد👌

عزیزمی😘😘

کاشکی قیمت همشو میذاشت

کاک بسته ای ۴۰
نون برنجی ۳۵
نون خرمایی ۴۰( گردویی)

ترخینه کیلویی ۳۵

برساق کیلویی ۳۵

قیمت اینارو قبلا برام فرستاده بود

@بارلین     سلام عزیزم دوستاتو اینجا تگ میکنی ممنون اگه زحمت نباشه😙

@آناتا  

@سباااا  

@1378sahar  

@ناززززز  

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"