2777
2789
عنوان

یک لحظه میایید؟

1169 بازدید | 141 پست

دوستان من تقریبا سرپرست خانواده محسوب میشم و یه بچه کوچیک و شوهر ناتوان دارم.اینو واسه آب و تاب دادن به کارم و تبلیغ یا دلسوزی نمیگم.

به جای عذا گرفتن و چه کنم چه کنم ، سعی کردم روی پای خکدم وایسم و هرچقدر کم ،اما تلاش خودمو بکنم و از پا نیفتم.

شیرینی کرمانشاهی( بژی ) میپزم و میفروشم.

یه تاپیک زدم هفته ی گذشته و خییییلی از شما دوستان کمک کردن و پربازدیدش کردید و بعضی ها هم سفارش دادن .سفارششون هم بدستشون رسید و کامل راضی بودن.

محصولات دیگه ی کرمانشاه هم میفروشم.

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...

حین پخت شیرینی ها از دستکش و دو عدد ماسک استفاده میکنم و کاملا از چیزای تمیز و با کیفیت استفاده دارم.

در فضای تهویه دار یا فضای باز شیرینی میپزم

شیرینی های منو داخل اپ باسلام خیلی گروم تر از من میفروشن.

کلا شیرینی های من قیمت یک کیلوش ۳۵ تومان هست که پول چند تا ساقه طلایی یا بیسکوییت و یا دوتا چیپس بزرگ هست.

• مواد اولیه: آرد_شیر_شکر_روغن کرمانشاهی_ زعفران_رازیانه
  • شیوه نگهداری: بمدت یک ماه درظرف دربسته وجای خشک خنک و بمدت سه ماه درفریزر
  • مناسب برای: وعده صبحانه و میان وعده عصرانه
  • سایر توضیحات: مناسب برای کودکان_ ورزشکاران_ زنان شیرده
  • زمان ماندگاری: یک ماه خارج یخچال و سه ماه 
 لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترخینه کرمانشاه 

کاک 

نان برنجی

نان خرمایی

همگی پخت شده با روغن حیوانی و پخت روز

تازه به تازه ، ارسال میکنم به همممه جای ایران با پست

@فاطی68  

@دشتگرد

@ستایش97  

@ستایش97  

@آیداخاتون  

دوستان اگه میتونید و توانش رو دارید از این خوراکی مغذی و مفید خرید کنید❤