2777
2789
عنوان

حامله گی سریع و تنبلی تخمدان 17ساله

1646 بازدید | 78 پست

سلام من 17سالمه 3ساله در اقدامم بارداری ام😥

ولی حامله نمیشم رفتم دکتر بهم گفت یکم تنبلی تخمدان دارم و تیرئیدم یکم لب مرزه 

بهم دارو داد 3ماه ولی حامله نشدم😔

الان خواستم ازتون کمک بخوام چکارکنم حامله بشم؟ 

حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد دلبر :/

مگه چند سالگی ازدواج کردی 😑😑

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله به زودی زود مامان شی خوشگلم میشه واسه منم دعا کنین مشکل مالی عشقم حل شه و به زودی زود عقد کنیم اسمم طاهره اس 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

فک کردم ۱۷ ساله منتظری

دکتر بهتر میتونه راهنماییت کنه

•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟