2777
2789
عنوان

گندم یا چشمه؟

426 بازدید | 41 پست

بچههه هااا دخترم ماه دیگه بدنیا میاد اما هنوز اسم براش انتخاب نکردیم 

شوهرم اصلا اسمهای جدید و سخت رو دوس نداره ...

چندتا اسم اول بارداری بهم پیشنهاد کرد که منم از داخل اسم ها خوبشو گذاشتم کنار و نخواستم برم دنبال اسم های دیگه گفتم گناه داره اینام قشنگن.... الان بهش میگم چی بزاریم و از اسم های خودشم میگم بنظرتو کدومو بزاریم همش میگه خودت میدونی ببین کدومو دوس داری ..منم والا نمیدونم کههه نمیخوام به انتخاب فقط من باشه اونم باباشه اولین بچمونه اونم به دلش باشه‌‌‌‌‌.... اسماش یکی گندم،برکه ،چشمه

دیشب که بهش گفتم گفت باز خودت ببین کدوم قشنگ تره بنظرم چشمه از برکه هم قشنگ تره...‌ من خودم گندم دوس دارم

بنظر شما اسم گندم قشنگه؟  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گندم قشنگ تره

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ

وای تو رو خدا چشمه چه اسمیه  

اخه برکه  پر از قورباغه اب راکد

اسم خوب بذارین روی بچه هاتون

من خودم گندم هم انتخاب نمیکردم...چند روز دیگه جو ...ماش..لپه هم میشه اسم بچه  

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست