2777
2789
عنوان

💛یک صفحه قرآن بخوانیم

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 143 پست
ممنون😊❤ لطفا برای من مخصوصا دعا کنید❤❤

قبول حق، سپاس از حضورتون🙏🙏🙏

عزیزمی، به دیده منت❣️❣️

الهی بهترین حال ممکن داشته باشی و خواست و رضای خدا یکی باشه و بزودی دلشاد بشی. 💐💐💐💐

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
سلام دوستان، روزتون سرشار از آرامش،به تاپیک نور خوش آمدید💖🍃💖 @پرنیان74   @پاییزه۰۰ &n ...

سلام عزیزم خوبید قبول باشه .خواهرم در مسیر خدا

موفق باشید ....😘😘

سلام آبجی زهرا جان خوبید قبول باشه اجرتون با سید شهدا ع .....صفحه امروز خونده شد👌

التماس دعا......یاعلی ✋❤❤❤❤😘😘😘

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم خوبید قبول باشه .خواهرم در مسیر خدا موفق باشید ....😘😘 سلام آبجی زهرا جان خوبید قبول ب ...

سلام نازنینم، سلامت باشید💞💞😘

روزتون عالی  و سرشار از خوشی💞💞💞💞

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
سلام نازنینم، سلامت باشید💞💞😘 روزتون عالی  و سرشار از خوشی💞💞💞💞

مرسی خواهرگلم ...😘😘😘🌹🌹🌹🌹🌸🌸🌸🌸💖💖💖💖💖💖❤❤❤😘😘😘🌸🌸🌸😉

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆
سلام دوستان صبحتون نورانی به لطف خدا خوبین ان شاءالله به تاپیک نور خوش آمدین  @به_کبودی_یاس ...

سلام ممنون عزیزم 🙏🏻

حالم خوبه !     اما خنثی ام ، نه خوشحالم ‌.. نه ناراحت ...... اما دلم گرفته ، نمیدونم به چی یا چه کسی فکر کنم که حداقل یکمی آروم بشم ..
سلام دوستان، روزتون سرشار از آرامش الهی، به تاپیک نور خوش آمدید💖🍃💖 @فرشتهm71   @mj_mr ...

مرسییی ابجی جان دستت دردنکنه 

خوندم 😍

برای حاجت دلم دعاکنیدشایددعاتون درحقم مستجاب شد🌹
قبول حق، سپاس از حضورتون🙏🙏🙏 عزیزمی، به دیده منت❣️❣️ الهی بهترین حال ممکن داشته باشی و خواست و ر ...

ممنونم از دعای زیباتون❤😊

برای خوشبخت شدنم میشه یه صلوات بفرستی؟ دوستان عزیز کاربری دست دونفره، انقدر نپرسین . یه ۱۶ و یه ۱۸ ساله.
سلام دوستان، روزتون سرشار از آرامش الهی، به تاپیک نور خوش آمدید💖🍃💖 @جیگرمامانمم   @خدا ...

ممنونم

التماس دعا

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
سلام دوستان، روزتون سرشار از آرامش الهی، به تاپیک نور خوش آمدید💖🍃💖 @مهسان8668   @zizif ...

سلام عزیزدلم.بی نهایت از لطف و محبتت ممنونم.الهی قرآن همیشه شافع و پشتیبانت باشه و به حق آیات زیباش همیشه تندرست و حاجت روا باشی نازنینم.یک دنیا از زحماتت تشکر میکنم.💚🌸💖❤️💕🌹

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اللهم عجل لولیک الفرج.امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سو.یا من اسمه دواء و ذکره شفا.اللهم اشف کل مریض.
سلام دوستان، روزتون سرشار از آرامش الهی، به تاپیک نور خوش آمدید💖🍃💖 @فرشتهm71   @mj_mr ...

مرسی عزیزم لحظات اخر رسیدم 😍

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺
ممنون عزیزجانم💖💖💖💖  قربونتون بشم، الهی که دلت همیشه شاد شاد باشه، اگر لایق باشم حتما... بر ...

خیلی ممنون از لطفتون فاطمه ام

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی ان شاءالله ثوابش هزار برابر به خودت برگرده (لا اِلهَ اِلّا انتَ سُبْحانَکَ اِنّی کُنْتُ مِنَ الظّالِمین ) .سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ