2777
2789
میشه تعریف کنین  خیبی بدبختم

نگو اینجوری بدبخت نیسی 

ببین با تموم وجودت ازشون بخاه هم از حضرت عباس هم از مادرش حضرت ام البنین بخاه نذر کن اگه واقعا بهشون اعتقاد داشته باشی ناامید نمیشی اول خدا و بعد اماما 

حاجتتو میده معجزه میکنه برات 😍😍

التماس دعا🙏🏻❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب من قبل اینکه ازش حاجت بخوام خیلی دوسش داشتم همیشه بهش فکرمیکردم بعد برای حاجتم یا کاشف الکرب رو خ ...

ممنون تعریف کردین

من این ذکر رو میگم ولی خیلی ناامیدم و روحم مرده..کلا زندگی ندارم...

شما چه مدت این ذکرو گفتن

ممنون تعریف کردین من این ذکر رو میگم ولی خیلی ناامیدم و روحم مرده..کلا زندگی ندارم... شما چه مدت ا ...

سه چهارماه،یکی ممکنه نماز جعفر طیار هم بخونه نتیجه نده ولی ناامید نباش،من حتی یه نفرم بهم پیشهناد دوستی نمیداد اما خدا همونطور که گفته صبر کنید گناه نکنید تا من جوابتون رو بدم جوابم رو داد،دو صورت داره یا خدا کلا حاجت نمیده یا میده ولی دیر میده که با نذر جلو میفته،انشالله که برای تو جلو بیفته اون چیزی که عاقبتت خیر باشه برات رقم بخوره

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
ممنون❤ انشاالله

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1174456/کیا-از-حضرت-ابوالفضلع-حاجت-گرفتن-بیان-تعرف-کنن

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
قربونش برم من  من دیدم چند بار هم دیدم  😍😍😍 الانم یه حاجت دارم سپردم به خودش بهم بده& ...

نمیدونم چرا ولی خیلی از حرفت ذوق کردم

منم سپردم حاجتمو دست ایشون

حاجتی که هم تکلیف این دنیامو مشخص میکنه هم اون دنیا

نمیدونم چرا ولی خیلی از حرفت ذوق کردم منم سپردم حاجتمو دست ایشون حاجتی که هم تکلیف این دنیامو مشخص ...

عزیزم 

کاری خوبی کردی یادت باشه دائم ازش بخوای هر چی اصرار کنی زود تر میده 

ان شاءالله حاجتت میده 

والا آقا یه نماز داره بهش میگن نماز فیکون عباس 

میگن حاجت میده ولی بخونی نباید نا امید بشی زمان میبره 

میخوای طریقه خوندش بفرستم  کی میدونه شاید تو خوندی همون بار اول حاجت بگیری 

به آقا بسپار حتما حتما حتما حاجت تو میده 🤗

این زمین هر طور بگرده ،مقصد قلب من قطعا تویی ❤