2777
2789
عنوان

بخاطر همسرم

412 بازدید | 14 پست

وقتی یکی منو تحقیر میکنه بهم میگه هیچ کاری بلد نیستی بی عرضه ای البته درسخونم ولی خحالتی و بی زبون . مثلا زرنگ نیستم مثل دخترای دیگه میترسم . فقط اینکه درآینده ازدواج کردم نگن همسرش یه بی عرضه بوده یا آبروی اونو ببرم . آخه همه دخترای زرنگ میگیرن اون بدبخت منو 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 آخه نن چه گناهی کردم دلیل این تمسخرا چیه؟؟؟؟؟؟ نصفه شبی چی میگم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 ناراحتم و خسته . 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خودت باش و از خودت بودن خجالت نکش عزیزم

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

چجاالب منم درسخون بودم فقط و خجالتیو بی عرضه یعنی تواناییهامو کشف نکرده بودمازدواج کردم همسرم خیلی منو تغییر داد من خیلی بهتر شدم من خیلی چیزا تو خودم کشف کردم نگران نباش به خودت زمان بده و فرصت تغییر رو از خودت نگیر هنوز لابد کم سنی صبر داشته باش و از تجربیات دیگران استفاده کن و به  سمت چیزایی ک علاقه داری برو و انقدم ب خودت تلقین منفی نکن خودتو دوست داشته باش

میگم  احیانا خشتکاتون معلومه،زشت نیس عایا؟😶           ساق پاهاتون چطو؟اونم موردی نداره؟!! یکم خزه انگار! نظر شما چیه😞