2777
2789
عنوان

فراري

327 بازدید | 14 پست

سلام دوستان 

امشب ساعت نه شب به ما خبر رسيد دخترخاله ام نه صبح از خونه خارج شده و ازش خبري نيست ١٨-١٩ سالشه و بعد پيگيري كه از رانندع آژانسي كه خانم بوده كردن فهميدن رفته يه شهر ديه ، الان خانواده مون رفتن كلانتري همون شهر ، خيلي نگرانم دختر ساده اييه 

واقعا تو شوكم و باورم نميشه دعا كنيد براش

بنظرتون پيدا ميشه ؟ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بدرک بزارخانوادش نگران بشن  وقتی نتونستن بچشونو بفهمن نتیجش همینه

خاله ام براش هو كاري تونست كرد تو فقر و بدبختي سختي كشيد و بزرگش كرد ، اذم هاي اون بيرون فرشته نيستن

واقعا پدر مادرها خیلی زحمت میکشن نباید هرکسیو قضاوت کرد

اره دقيقا ، خاله ام خيلي مادر مهربوني بود خيلي ، واقعا دلم هزار راه ميره دختر ١٨ ساله نصف شب تو يه شهر پرت و غريب ....

یا حسین😔😔😔 خدا کنه زود پیدا بشه قبل از اینکه خودش رو بدبخت کنه... گند زد به آیندش

دعا كنين براش ، هنوز باورم نميشه 

خانواده مون همه جا رو دارن زير و رو ميكنن خبري ازش نيست كه نيست ....

اصن وقتي خبر و دادن حس كردم پاهام سست شد ديه نتونستم وايستم

دعا كنين براش ، هنوز باورم نميشه  خانواده مون همه جا رو دارن زير و رو ميكنن خبري ازش نيست كه ن ...

با شما رالطش خوب نبود مشکلش رو بفهمید چیه؟ اصلا با کی رفته دوستاش رو نمیشناسی؟

خواهش میکنم برای خونه دار شدنمون صلوات بفرستین لایک کنید منم برای حاجتتون دعا میکنم

با شما رالطش خوب نبود مشکلش رو بفهمید چیه؟ اصلا با کی رفته دوستاش رو نمیشناسی؟

چرا هفته اي يه بار ميومد خونمون ، اصن هيچ چيزي نديدم باورت ميشه ؟ 

حتي اخرين بار هم هفته قبل رابطه اش با مادرش خوب بود ميگفت و ميخنديذ

من نه ولي خاله ام ميشناخته دوستاشو ، خيلي رفيقم نداشته چون اونها متاهل بودن اكثرا

شناسنامه اش نيست احتمالا با يكي رفته ديه ....

چرا هفته اي يه بار ميومد خونمون ، اصن هيچ چيزي نديدم باورت ميشه ؟  حتي اخرين بار هم هفته قبل ر ...

خدا رحم کنه بهش و به ابروی خانوادش

خب ی ازش شد بهم بگو منم براش صلوات میفرستم

خواهش میکنم برای خونه دار شدنمون صلوات بفرستین لایک کنید منم برای حاجتتون دعا میکنم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز