2789
عنوان

ازدواج

111 بازدید | 11 پست

با کسی در رابطه هستم که مرد خیلی متشخص و آقایی هستن 

خیلی هم رو دوست داریم و از هر نظر کامل هستن اما هیچ پشتوانه ای برای ازدواج ندارن و پدرشون مریضن و نمی تونن کار کنن و بخشی از خرج خونه با ایشونه میشه راهنماییم کنید که ادامه دادن رابطه به صلاح هست؟ی راهی پیش روم بزارید 😢

مگه همه پشتوانه دارن؟ مرد با عرضه خودش پشتوانه خودشه

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مگه همه پشتوانه دارن؟ مرد با عرضه خودش پشتوانه خودشه

به من میگن که باید چند سالی صبر کنی من میترسم صبر کنم و از طرفی به هر دلیلی نشه با هم ازدواج کنیم و موقعیتی دیگه برام پیش نیاد 

به من میگن که باید چند سالی صبر کنی من میترسم صبر کنم و از طرفی به هر دلیلی نشه با هم ازدواج کنیم و ...

صبر کن اما قول نده بهش موقعیت بهتر پیش اومد ازدواج کن

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
مثلا چی بگم؟

سنش شغلش اینکه تا چه حد بابد به پدر کمک کنه اصلا باید تو خونه پدر هم بعد ازدواج باشه با فقط مادی کمک کنه 

خیلی چیزها 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
سنش شغلش اینکه تا چه حد بابد به پدر کمک کنه اصلا باید تو خونه پدر هم بعد ازدواج باشه با فقط مادی کمک ...

بیست و سه سالشه امامن برای آینده میگم..

مکانیکه  

پدرش چند سال دیگه بازنشسته میشه تا اون موقع خرجشون با ایشون و بردارشونه 

قرارم نیست با اون ها زندگی کنن

بیست و سه سالشه امامن برای آینده میگم.. مکانیکه   پدرش چند سال دیگه بازنشسته میشه تا اون موقع ...

خوبه 

مکانیکی پر درآمد هست و مرد هستن نه بچه لوس 

اخلاق هم که اول گفتی خوبه 

با هم بیشتر آشنا بشید 

خیر باشه 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود