2777
2789
عنوان

اجاره خونه

986 بازدید | 49 پست

وای داشتم تو دیوار اجاره ها رو نگاه میکردم غصه عالم گرفتم وای اگ امسال صاحبخونه بگه تخلیه کنیم چکار کنیم واقعا با حقوق کارمندی اجاره تو پردیس و پرند میتونیم بدیم دیگ ولی واسه کار شوهرم نمیشه 😭😭😭😭😭😭

خدا باعثو بانیشو لعنت کنه اخه لامصب همه چی ک انقدر گرون شده چرا حقوقا انقدر کمه ک کفاف هیچی نمیده 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیا تاپیک اخرم  خبر پول هست

سلام  میخاستم  بگم من ۶ساله اینجاعضو هستم  و این کاربری هفتمم هست😎بقیه کاربری هام بخاطر بعضی از مساعل تعلیق شد *چندتاشم  خودم تعلیق کردم خودمم معرفی نمیکنم 💙چون اکثرتون منو میشناسین 😊باز نمیخام دشمن تراشی بشه  خلاصه خاک خورده ای سایتم  ✋ از ۸سال پیش کاربر خاموش بودم  (و یه نصیحت برای شماها دارم طبق تجربیات من در این چندین سال  هیچ چیز اینجا باور نکنین اعصاب خودتونو خورد نکنین  زندگی تونو رو بخاطر حرفای بقیه خراب نکنین از کسی مشورت نگیرین اینجا اصلا  چون چیزی جز پشیمونی نصیب تون نمیشه  لطفا وقتی  تحت تاثیر حرفای کاربرای اینجا قرار گرفتین کاری انجام ندین 😑-دل کسی نشکنین اینجا  دو روز دنیا ارزش هیچی نداره این سایت که  در مقابل دنیا که زره ای نیست) اینجا پر از ادمای جور وا جور ۹۰در صد شونم به درد نمیخورن😂  ولی  اون ۱۰درصد باقی مونده  خیلی خانوم های گلی هستن  امید وارم وقتی وارد سایت میشین اون ۹۰درصد جلو چشم تون نباشن😂  (البته محاله  این اتفاق  پس مجبور به تحمل هستین😁)شما به خانومی خودتون ببخشین شون
ای خدا😭😭خدا ازشون نگذره. منم همین مشکلو دارم😭😭

غمو غصم کم بود امشب بدتر شد خدا کمکمون کنه واقعا من نمیدونم چ خاکی بر سرم کنم اخه حتی ۴۰ متری هم اجاره گرون شده 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
شغل خودتون چیه ؟ 

کار در منزل ک اصلا نمی ارزه فقط سرمو گرم کردم 😔

علاوه بر اون کمسیون بنگاه هم زیاد شده، چندروز پیش ما یه خونه رهن کردیم ۱۵۰میلیون، ۱ونیم میلیون کمسیو ...

همه چی داغون شده از همه جا داره ب مردم فشار میاد واقعا هیچکسم ب فکر نیست 

همه چی داغون شده از همه جا داره ب مردم فشار میاد واقعا هیچکسم ب فکر نیست 

خدا ازشون نگذره، سالی ۷۰،۸۰میلیون باید بزاریم رو پیش خونه ،که بشه سال بعد همون خونه رو گرفت، مگه گرانی  می‌زاره پس انداز داشته باشیم

کاربر خانم هستم،آرش اسم پسرمه😍