2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله؟

عزیزم خانومم اگه الکی تاپیکو ایجادکردی ک هیچ ولی اگه واقعا طرزفکرت اینه ک توخیابون ب طرزلباس پوشیدن هم احترام بزاریم ب لباس پوشیدنای اون خانومی ک مانتوی قرمزولاک جیغ وآرایش غلیظ داره احترام بزاریم این حرف ازدهن هرکی دربیادغلطه مخصوصاازدهن مذهبیا دربیاد ک صدبرابرغلطه عزیزم ماداریم تواین جامعه همگی باهم زندگی میکنیم خیابون خونه ی طرف نیس ک هرطوردلش بخادبچرخه ولباس بپوشه میگی اون خانوم واس دل خودش این کارا رو میکنه من بهت میگم ک ن واس دل خودش بودتوخونش این کارا رو میکرداینم بگم خیلی ازاین خانومایی ک توخیابون دنبال دلبری کردن هستن توخونه خیلی ساده پوشن ب خدادیدم ک میگماااخونه حریم خصوصیه ن خیابون خیابونی ک صدهاهزار مرد جور وناجور توش وول میخورن واس دل خودش اون کارو میکنه پس کی جواب نگاه حسرت آمیز مردای پاک وناپاک رومیده بیا ی کم واقعیتهای جامعه رو باهم ببینیم وضعیت پوشش اکثرخانوما افتضاح ک هیچ ی پاازافتضاحم بدتره اینادل پدرمنو  برادرشمارو شوهرمنو پسرشمارو نمیلرزونه نگو مردنیگا نکنه ک غلطه مردچقد نیگا نکنه دوتا رو نیگا نکنه چهارتارو نیگا نکنه سربیستمی دیگه نیگامیکنه وواقعادلش میخادچرا بعضیاخودشونو زدن ب خاب عزیزم راجب ب حرفم فکن تزروشن فکری خوبه ها ولی ن تواین زمینه نگو بیایدب لباس پوشیدن هم احترام براریم اونجور خانومایی کل ی جامعه روفاسدمیکنن واین فسادی روزی دامن گیرخودمونم میشه

وقتی ی نفر دوستون داره،معنیش این نیس ک دوس داشتنی و کامل هستین،بلکه اون چشاش رو روی بدیاتون بسته🗿🤞🏿