ه_ز مدیر استارتر عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 2262 عنوان عکسه بچهام 😍 263 بازدید | 18 پست اگر تو خونه گل نگهداری میکنید عکسشو بزارید 🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :) 1400/02/26 | 00:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arad۲۴ عضویت: 1400/02/24 تعداد پست: 86 من زلزله بیاد پا نمیشم چه برسه عکس گل نفسم پسرم آراد عشقم همسرم زندگیم با شما بهشته😍🥰💖
ه_ز مدیر استارتر عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 2262 🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)
ه_ز مدیر استارتر عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 2262 🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)
ه_ز مدیر استارتر عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 2262 ماشالا اون برگ انجیری و خیلی میدوستمم 🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)
عشقگل2 عضویت: 1399/08/19 تعداد پست: 5145 ماشالا اون برگ انجیری و خیلی میدوستمم باید کنارش هم چند بگیرم بزارم. لامصب خیلی گل گرون شده
arad۲۴ عضویت: 1400/02/24 تعداد پست: 86 این دارم نباید زیاد جلو آفتاب باشه من گذاشتم برگاش خشک شد نفسم پسرم آراد عشقم همسرم زندگیم با شما بهشته😍🥰💖
ه_ز مدیر استارتر عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 2262 باید کنارش هم چند بگیرم بزارم. لامصب خیلی گل گرون شده اگلونما تم خیلی قشنگه تازه گرفتی شون يا داشتی؟ 🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)
ه_ز مدیر استارتر عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 2262 این دارم نباید زیاد جلو آفتاب باشه من گذاشتم برگاش خشک شد ای بابا حیف مراقبش باش 🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)
ه_ز مدیر استارتر عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 2262 سه تا بوته این مدلی گل دارم که اصلا گل ندارن اگه گل بدن خیلی کوچولو زمستان پاییز گلاشون خیلی خیلی بز ... رز رونده اس؟ 🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)
عشقگل2 عضویت: 1399/08/19 تعداد پست: 5145 اگلونما تم خیلی قشنگه تازه گرفتی شون يا داشتی؟ نه تازه نگرفتم
ه_ز مدیر استارتر عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 2262 این چشم آهو رو دارم ولی من کوچیک نمیدونم چیکار کنم بزرگ شه من یه گروه گل و گیاه تو تلگرام عضوم اونا خیلی کمک میکنن تو مشکل و رشد و اینا شون هر سوالی بپرسی جواب میدن 🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)
ه_ز مدیر استارتر عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 2262 نه تازه نگرفتم سبز بمونن برات عزیزم 🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)