2777
2789
منم یه بار ریسک کردم دو تا پسر دارم😂

ما که ریسک کردیم دختر داد دیگه هم نمیخوام ریسک کنم حس میکنم خدا اینقدری میخواد سر به سرم بذاره و اذیتم کنه که اگه آی وی اف هم بکنم اشتباهی والا جنین دختر میذارن تو رحمم بعدم میگن اههههه ببخشید اشتباهی شد شما پسر میخواستین حالا که اشکال نداره برین بزرگش کنید والااااا اوج بدبختی

ما که ریسک کردیم دختر داد دیگه هم نمیخوام ریسک کنم حس میکنم خدا اینقدری میخواد سر به سرم بذاره و اذی ...

😂 😂 😂 الان مدافعین حقوق دختر میان میخورنت فقط فرار کن

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانوماااا هر کسی میخواد فقط آی وی اف من آمپول زدم روز تخمک گذاری هم رابطه و دختر شد

ای بابا 

سوال بعدیم این بود اینکه میگن کالری کم مصرف کردن باعث میشه احتمال جنین دختر بیشتر بشه درسته یانه . کلا ناامید شدم ک

نه بابا اینجا نیستن میخوام بگم خدا مسخرمون میکنه

نه این قطعیه من که به شوهرم گفتم قبول کردا حالا باید بذمعتو شهرمون ببینم قیمتش چنده

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘)