2821
2789
عنوان

کارم درسته؟

18 بازدید | 26 پست
الان من 26 سالمه و شوهرم 32 سالشه و یه پسر سه ساله داریم تصمیم گرفتم با رژیم غذایی در طی سه ماه برای بارداری دوم و دختر اقدام کنم به نظرتون اصلا درسته تو شرایط من بچه دوم ما خونه مستاجریم حقوق شوهرم بد نیست ماشین داریم و اما پس اندازآنچنانی نداریم از بابت خرج بچه یه کم نگرانم چون شیر خشکو پوشک و دکترو سونو و هزار جور خرج دیگه شما شرایطتون چجوریه و چیکار میکردین جای من بودین؟؟؟
💓💓💓💓💓💓💓💖💗💝💟❤💓

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی با بچه سه ساله دچارمشکل نمیشم آخه میترسم نتونم خوب نگه دارمشون چون تا حالا کسی دورو برم نبود که با بچه کوچیک باز باردار شده باشه
💓💓💓💓💓💓💓💖💗💝💟❤💓
بالاخره اونجام بیمارشتان تامین اجتماعی هست دیگه...اگه بیمه تامین اجتماعی دازی...اگه نه ک بیمه سلامت بگیر..خواهرشوهر من با بیمه سلامت هزینه زایمان ۱۰۰تومن شد
همه زندگیم سلنا و سینا❤👫
من بِع این جمله اعتقاد ندارم ...هر که بامس بیش برفس بیش...ولی خب نی نی سایته دیکه...بجه دهم هم بخوای بیاری کسی کخالفت نمیکنه ...ولی اکه سرایط نداری و شوهرت راضی نیس...به نظر من ریسکه...تو که سنی نداری...که بکیم دیر میشه ...به نظر من تامل کن ..شرایط یه کم بهتر شه تا بارداری بدون استرسی داشته باسی
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز